DHMI Generaldirektorat for rekruttering av 2 administrative og 3 tekniske assistentinspektører

DHMI Generaldirektorat
DHMI Generaldirektorat
Abonner  


Søknader om eksamen avholdes lørdag 4. desember 2021; Mellom 25.10.2021-07.11.2021, via e-Government, Generaldirektoratet for State Airports Authority-Career Gate Public Recruitment og Career Gate https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr vil bli avholdt kl

Kandidater som vil søke om eksamen, må uteksaminere seg fra jus, statsvitenskap, økonomi, bedriftsøkonomi, fakultet for økonomi og administrasjonsvitenskap, elektro- og elektronikkteknikk, maskinteknikk og anleggsavdelinger og avdelinger hvis ekvivalens godtas av YÖK.

Kandidater må ha KPSS P48 poengsum for assisterende administrativ inspektør og KPSS P3 poengsum for assisterende teknisk inspektør, og bør ikke ha fullført 80 år.

Søknader som ikke oppfyller vilkårene angitt i kunngjøringen og søknader som ikke sendes innen fristen (frem til 07.11.2021 23.59) vil ikke bli vurdert. Kandidater må laste opp alle forespurte dokumenter til systemet helt. Søknader personlig eller med post vil ikke bli godtatt.

Etter å ha blitt et verdensmerke innen passasjer- og miljøvennlig flyplassoperasjon, gjorde levering av tekniske tjenester som er særegne når det gjelder ledelse det nødvendig å ansette inspektører med teknisk kunnskap og utstyr på dette feltet. Med endringen i forskriften utarbeidet med en visjonær tilnærming og publisert i Tidsskrift av 3. februar 2021 og nummerert 31384, ble veien åpnet for ansettelse av ingeniører og arkitekter som assisterende inspektører, samt kandidater ved Det juridiske fakultet , Statsvitenskap, økonomi, bedriftsøkonomi, økonomi og administrasjonsvitenskap.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar