Generaldirektoratet for stiftelser for å rekruttere 1 eks-straffedømmer

Generaldirektoratet for stiftelser
generaldirektorat for stiftelser

Å jobbe i den sentrale organisasjonen til Generaldirektoratet for stiftelser; I henhold til artikkel 4857 i arbeidsloven nr. 30, for å bli ansatt i vedlikeholds- og reparasjonstjenester som fast arbeidstaker gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) innenfor rammen av forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal gjelde for offentlige institusjoner og Organisasjoner for rekruttering av eks-straffedømte eller skadde personer som ikke er funksjonshemmede i kampen mot terrorisme som arbeidere. VVS, 1 eks-dømte eller en arbeider som er skadet i kampen mot terrorisme uten å bli ansett som funksjonshemmet vil bli rekruttert.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

1) nr. 2527 av tyrkisk utenlandsk adelsyrke, de kan fritt og kunst i Tyrkia, offentlige, private organisasjoner eller ha forbehold om bestemmelsene i loven om registrering Å være ansatt i virksomhet for å være tyrkisk statsborger.

2) Å ha fylt 18 år og ikke ha fylt 35 år fra søknadsfristen.

3) Ikke å bli dømt for forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, seksuelle overgrep eller seksuelle overgrep mot et barn, selv om de er benådet.

4) Ikke fratatt offentlige rettigheter.

5) Ikke ha noen helseproblemer som hindrer ham i å gjøre plikten sin kontinuerlig.

6) Å være minst utdannet ungdomsskole (videregående skole).

7) For mannlige kandidater, ikke å være knyttet til militærtjeneste (å ha gjort, suspendert eller unntatt.)

8) Ikke mottar alders-, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon.

9) Prøvetiden for arbeiderne som skal rekrutteres er to måneder, og arbeidskontraktene til de som ikke lykkes i prøveperioden vil bli sagt opp uten kompensasjon uten at det er behov for en varslingsperiode.

FORMÅL FOR SØKNAD, STED, DATO OG MEDDELELSE AV RESULTATER

1) Søknader vil bli sendt elektronisk på det tyrkiske arbeidsformidlingsbyrået (İŞKUR) nettsted mellom 4. og 8. oktober 2021.

2) 4 ganger antall ledige jobber blant kandidatene sendt av det tyrkiske arbeidsformidlingen og oppfyller kravene; Blant kandidatene som søker med fortrinnsrett, vil listen over kandidater 4 ganger antall ledige jobber, dokumentene som forespørres fra kandidatene, sted og dato for den muntlige eksamen kunngjøres på nettstedet til vårt generaldirektorat (www. .vgm.gov.tr). Skriftlig varsel vil ikke bli gitt.

3) Resultatene av eksamen og dokumentene som kreves for den vinnende kandidaten vil også bli kunngjort på nettstedet til vårt generaldirektorat (www.vgm.gov.tr). Ingen melding vil bli gitt til personens adresse via post.

4) Informasjon som skal gis til kandidatene fra søknad til ansettelse, kunngjøring av resultater og samtaler vil bli gjort på nettstedet til vårt generaldirektorat (vgm.gov.tr).

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar