Global Investment Holdings blir nordstjernen for cruiseskip med sin 20. havn

global investeringsholdning ble den nordlige stjernen på cruiselinjer med sin havn
global investeringsholdning ble den nordlige stjernen på cruiselinjer med sin havn
Abonner  


Global Ports Holding (GPH), et datterselskap av Global Investment Holdings (GYH) og verdens største cruisehavnoperatør, signerte en kontrakt om å forvalte cruiseoperasjoner i Kalundborg havn, Danmark. Med havnen i Nordsjøen har antallet havner i GPHs portefølje nådd 4 totalt, på 13 kontinenter og 20 land.

Mehmet Kutman, styreleder i GIH og GPH, sa om avtalen: "Som verdens største cruisehavnoperatør er vi glade for å kunne bruke den viktige erfaringen vi har fått på dette feltet i det nordeuropeiske cruisemarkedet. . "

"Vi ser frem til å samarbeide med havnemyndigheten, cruiseselskaper og lokale interessenter når vi forvandler det fantastiske Kalundborg -reisemålet til en bærekraftig hvilestasjon og besøk for regionen," sa Emre Sayın, administrerende direktør i GPH.

Global Ports Holding (GPH), et datterselskap av Global Investment Holdings (GYH) og verdens største cruisehavnoperatør, signerte en leieavtale for å forvalte cruiseoperasjoner i Kalundborg havn, Danmark. Global Ports Holding, som planlegger å anvende sin markedsføringskraft og operasjonelle kunnskap for veksten av cruisevirksomheten ved Kalundborg, sin første havn for å imøtekomme det nordeuropeiske cruisemarkedet, vil potensielt bidra til å lette overbelastningen av overturisme i København.

I uttalelsen fra GIH til KAP ble det kunngjort at det ble signert en kontrakt for driften av havnedriften til Kalundburg Cruise Port i Danmark i 20 år med rett til forlengelse i ytterligere 10 år. Ved å bruke sin globale kompetanse og driftsmodell til å styre Kalundborg Cruise Port -operasjoner i henhold til kontraktsvilkårene, vil GPH investere opptil 2025 millioner euro innen 6 i byggingen av en ny cruiseterminalbygning. GPH har som mål å betjene 120 tusen - 150 tusen passasjerer på mellomlang sikt ved Kalundborg cruisehavn.

Vi fortsetter forhandlingene for å utvide porteføljen vår

Mehmet Kutman, styreleder i GIH og GPH, sa om avtalen: “Som verdens største cruisehavnoperatør er vi glade for å kunne bruke den viktige erfaringen vi har fått på dette feltet i det nordeuropeiske cruisemarkedet. også. Vårt langsiktige positive syn på cruiseturisme, som er det mest populære segmentet av turisme, fortsetter. Vi fortsetter å evaluere og forhandle rasjonelle muligheter for å utvide porteføljen vår. "Rekordlåneavtalen med lav rente vi signerte med Sixth Street tillot oss å ta mer komfortable skritt i tråd med vår vekststrategi i cruisehavnoperasjoner," sa den internasjonale investeringsinstitusjonen med en porteføljestørrelse på mer enn 50 milliarder dollar i kapitalforvaltning.

Vendepunkt for GPH

I en uttalelse om at Kalundborg redder cruiseskip fra en lang og kostbar reise på grunn av sin geografiske beliggenhet sammenlignet med København, sa GPH -sjef Emre Sayın: en alternativ havn der tiden brukes effektivt. Derfor ser vi frem til å samarbeide med havnemyndigheten, cruiseselskaper og lokale interessenter når vi forvandler det fantastiske Kalundborg -reisemålet til en bærekraftig rekreasjons- og besøkshavn for regionen. Vi tror at de avanserte cruisehavneanleggene vil gi en flott opplevelse for alle reisende som besøker Kalundborg. "Siden Kalundborg blir vår første havn i det nordeuropeiske cruisemarkedet, er jeg også spent, da denne avtalen er en milepæl for GPH."

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar