Helsedepartementet 5 Kontrakterte personalrekruttering

kalender for helsedepartementet er kunngjort når er den første trekkingen for helsedepartementet
helsedepartementet

Å være ansatt i sentralorganisasjonen i helsedepartementet innenfor rammen av artikkel 657/B i lov om embetsmenn nr. 4, i samsvar med tilleggsartikkel 06.06.1978 i "Prinsipper for ansettelse av kontraktansatte", som var satt i kraft med Ministerrådets avgjørelse av 7 og nummerert 15754/2. For kameramannstillingen vil det bli tatt inn kontraherende personell med en profesjonell søkt eksamen og for andre stillinger en muntlig eksamen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Helsedepartementet vil innleide ansatte

SØKNADSDATO

Søknadene starter mandag 11.10.2021 og slutter fredag ​​15.10.2021.

EKSAMENSDATO OG STED

Eksamensdato: Søknadsresultater og eksamensdato og -tidspunkt https://yhgm.saglik.gov.tr vil bli kunngjort på nettstedet. I tillegg vil kandidatene kunne se informasjon om eksamenene sine gjennom Career Gate.

Eksamensplass: TR Helsedepartementet Bilkent Campus Universiteler Mah. 6001. Cad. Nei: 9 Çankaya/ANKARA

EKSEMPEKRAV

1) For å ha betingelsene angitt i artikkel 657, første ledd i artikkel 48 i lov nr. 1, første ledd (4), (5), (6), (7) og (XNUMX)

2) Å ha fullført 18 år.

3) Ikke å ha fylt 35 år fra og med den første dagen i januar i året eksamen ble avholdt (de som er født 01. januar 1986 eller senere).

4) Ikke ha rett til å motta pensjon, alders- eller invaliditetspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

5) Ikke å bli oppsagt eller oppsagt mens du arbeider i en offentlig institusjon.

6) I tilfelle kontrakten avsluttes av institusjonene eller ensidig avsluttes kontrakten innen kontraktsperioden, mens du jobber som innleid personell innenfor rammen av artikkel 657/B i lov nr. 4, bortsett fra unntakene angitt i vedlegg 1 av prinsippene om ansettelse av kontraktspersonell på grunn av brudd på tjenestekontraktprinsippene.Kan ikke gjenansettes i kontraktsansatte personalstillinger ved offentlige institusjoner og organisasjoner, med mindre ett år har gått fra datoen for oppsigelse.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar