Karrierestøtte for unge mennesker fra Türk Telekom

karriere støtte for unge mennesker fra turk telekom
karriere støtte for unge mennesker fra turk telekom
Abonner  


"Cloud Computing Camp" organisert av Türk Telekom for unge mennesker som ønsker å starte en sterk start på karrieren innen skyteknologi, er fullført. Alper Reha Yazgan, Ozan Sazak og Zeynep Rümeysa Yorulmaz, som konkurrerte i leiren, som ble arrangert for første gang i år, mottok totalt 33 tusen TL verdt priser.

Türk Telekom, som støtter karriereutvikling av unge talenter med sin 'Development Base' med forståelse for å lede telekommunikasjonssektoren, organiserte online Cloud Computing Camp mellom 11. og 20. oktober. Mer enn 4.500 unge mennesker fra hele Tyrkia søkte på leiren, som ble arrangert for første gang i år.

50 universitetsstudenter og nyutdannede som ønsker å satse på en karriere innen skyteknologi og har fullført forhåndsevalueringen, netteksamenen og en-til-en intervjustadiene, er kvalifisert til å delta i leiren. kazanvar. Unge inviterte til leiren fikk mer enn 20 timer gratis opplæring fra eksperter på sine felt, og deltok på paneler der de ledende navnene i bransjen deltok.

33 tusen TL -pris for de tre beste

Gazi University Computer Engineering kandidat Zeynep Rümeysa Yorulmaz plasserte tredjeplass med 8 tusen TL, Middle East Technical University Computer Engineering fjerdeårsstudent Ozan Sazak plasserte andre for 10 tusen TL, og Yıldız Technical University Computer Engineering Department rangert som fjerde blant deltakerne som ble evaluert for prestasjonen gjennom leiren og prosjektkonkurransen på slutten av leiren. Karakterelev Alper Reha Yazgan ble tildelt totalt 15 tusen TL, 33 tusen TL. I tillegg ble 'Certificate of Achievement', som vil tilføre verdi til karrieren, gitt til alle deltakerne i leiren.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar