Metro Istanbul rekrutterer KPSS ubetinget kvalitetskontrollpersonell

metro istanbul vil rekruttere embetsmenn med TL -lønn
metro istanbul vil rekruttere embetsmenn med TL -lønn

Metro AS. Institusjonen vil rekruttere 1 kvalitetskontrolloffiser. Personer som vil søke Istanbul metropolitan kommune blant de siste minuttene kunngjøringer fra offentlig ansatte som har blitt offentliggjort, bør være kandidater fra Vocational School of Mechanical Engineering.

Hva er søknadsinformasjon?

Fristen for rekruttering av assisterende kvalitetskontrollpersonell ble rapportert som 8.10.2021.

Under for å søke IMM -nettsted handling er nødvendig på den.

Søknadsdato 27.09.2021 - 08.10.2021

Krav til søknad

De som vil søke om rekruttering av tjenestemenn i Istanbul kommune, må ha jobbet i kvalitetskontrollenhetene i maskin- eller billeverandørindustrien i minst 2 år og må ikke fratas offentlige rettigheter.

For gjeldende stillingsoppslag må alle kandidatene ha uteksaminert seg fra fagskoler eller yrkesfaglige videregående skoler, for eksempel maskinmaling og konstruksjon, metallurgi, ikke-destruktiv testing og maskinutkast, og må ikke ha et militærtjenesteforhold.

De som vil søke om kjøp i siste liten må ha kunnskap og ferdigheter til å lese tekniske tegninger, ikke ha helseproblemer som hindrer dem i å utføre sine oppgaver, og bruke Autocad-programmet godt.

De som ønsker å jobbe for offentlig sysselsetting må bruke utstyret som brukes i kvalitetskontrollaktiviteter godt, må ikke ha begått forbrytelser mot statens sikkerhet, og helst ha evnen til å bruke SAP.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar