Rekorder i Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pull Race

rekord ble slått i metro istanbul strongman challenge train drawing race
rekord ble slått i metro istanbul strongman challenge train drawing race
Abonner  


I 'Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition', som ble arrangert for andre gang i år, ble et 20 tonn langt tog trukket på 47 sekunder. Profesjonell friidrettsutøver Bora Güner, som vant fjorårets vinner, kom først. Güner slo også den tyrkiske rekorden i Viking Press, som ble holdt for første gang i år, ved å løfte 260 kilo. T1 i konkurransen, der Metro Istanbul-ansatte også deltok. Kabataş-Bağcılar trikkelinje kom først.

Metro Istanbul, datterselskapet til IMM, Tyrkias mektigste bybanesystemoperatør, fortsetter å støtte sport og idrettsutøvere.

'Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition', som ble arrangert for andre gang i år, konkurrerte i tillegg til de profesjonelle idrettsutøverne, samt de ansatte i Metro Istanbul. Bora Güner slo rekord med 260 kilo og ble den første i Viking Press vektløftingskonkurranse, som ble arrangert for første gang i Tyrkia. Güner mistet heller ikke førsteplassen i seksjonen der profesjonelle idrettsutøvere konkurrerte. T1 i Strongman Challenge, hvor ni grupper konkurrerer i lag på fem. Kabataş- Bağcılar trikkelinje tok førsteplassen ved å trekke toget på 20 tonn på 47 sekunder på 40.09 sekunder.

“VI Bærer to millioner İSTANBULERS HVER DAG PÅ VÅRE 16 LINJER”

Metro Istanbuls daglige leder Özgür Soy uttalte at de alltid er klare til å støtte sport og idrettsutøvere og sa: "Vi er glade for å se denne konkurransen, som vi arrangerte for første gang, til tross for de vanskelige pandemiske forholdene i fjor, sammen med folket i Istanbul. Vi frakter to millioner Istanbulitter hver dag på våre 16 linjer. Metroer er ikke bare jerntog, det er våre ansatte som gir dem sjelen og flytter dem. Treningskonkurranse; Det har to betydninger for oss, ettersom det symboliserer styrken til våre ansatte som fortsetter å bære Istanbul ved å gjøre sin plikt uavbrutt og uselvisk uten å si epidemi, jordskjelv eller katastrofe.

T1 KABATAŞ-BAĞCILAR TRAM LINE WAS THE FIRST OF METRO ISTANBUL

I Tyrkias første trekkraftkonkurranse for mannstog, slet lag med å trekke et 20 tonn langt tog innen 47 sekunder. I arrangementet, der 45 personer fra Metro Istanbul konkurrerte, tok T40.09 førsteplassen, og trakk 20 meter på 1 sekunder. Kabataş-Bağcılar Tram Line ansatte mottok. Alle deltakerne som deltok i arrangementet fikk sertifikater for sin prestasjon i den tøffe kampen, der to kvinnelige deltakere også deltok.

KROPPSVIS AV PROFESJONELLE ATLETER

Etter konkurransen som ble arrangert blant Metro Istanbul -ansatte, konkurrerte nasjonalidrettsutøver Cenk Koçak og profesjonelle idrettsutøvere Bora Güner, Fatih Karaca, Gökhan Çiçek, Mirza Toptaş, Oktay Akay, Ozan Yaykır, Tuna Sivas og Tuna Tavus. Konkurransen fant sted på Alibeyköy Cep Bus Terminal. To kvinnelige konkurrenter deltok også i togtrekkkonkurransen, der 45 personer stilte. Metro Istanbul og Turkey Powerlifting ble organisert i samarbeid med Strongman og Street Workout Federation.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar