National Combat Aircraft vil være på himmelen i 2025

nasjonale kampfly vil være på himmelen
nasjonale kampfly vil være på himmelen
Abonner  


Produksjonen av deler til National Combat Aircraft (MMU) fortsetter. TUSAŞs daglige leder Temel Kotil ga informasjon om National Combat Aircraft (MMU) Project. Kotil sa at det er gjort betydelige fremskritt i prosjektet.

Produksjonen fortsetter

Kotil sa at MMU har akselerert produksjonen av deler, "Tusen av ingeniørene våre jobber febrilsk. Forhåpentligvis vil vi introdusere MMU i 2022, vi vil ta den ut av hangaren i 2023, og vi vil fly den i 2025, sa han. Kotil bemerket at krigsflyet vil bestå av 20 tusen deler, og sa: "I begynnelsen vil en ferdig motor bli brukt. Da blir husmotoren aktivert. Klimaanlegget vil også bli produsert av selskapene i landet vårt ”.

Fly kompatible

Kotil påpekte at treningsflyet HÜRJET vil være på himmelen i 2023. Påpekte at dette flyet ble produsert med selskapets egne ressurser, sa Kotil: “Vi bygger både HÜRJET og MMU samtidig. Disse er kompatible med hverandre. Treningsflyet vårt baner vei for oss for å lære opp personell og utvikle teknologi for våre krigsfly. ”

tar av i 2025

Kotil delte detaljene om ATAK 2 og sa: "Dette er et 11-tonns helikopter. Vi begynte å bygge 3 for vår landstyrkekommando. Det vil utføre sin første flytur i 2023. Vi vil presentere det for landmaktens kommando i 2025. Dette er veldig, veldig viktig. Vi bygger et helikopter som bruker kraftsystemet (overføringssystemet) til ATAK 2. Dette blir det beste i sin klasse. Denne er kortere, det er en rampe bak den. Han kan lett komme ombord på skipet. Derfor vil dette helikopteret være svært nyttig for vår sjøforsvarskommando. Han vil ta 19 av våre soldater til kysten, til skipet. Kan brukes hvor som helst. Den vil fly i 2025 og vil bli presentert for sjøforsvarets kommando i 2027. ”

Helikopter vil være etterspurt

Kotil uttalte også at 3 GÖKBEY vil bli levert til Gendarmerie General Command.

Han minnet om at produksjonen av helikoptre fortsetter. Kotil sa: "Sertifikatflyvningene er i ferd med å avsluttes. Sertifiseringsprosessen vil være fullført til levering, ”sa han.

Temel Kotil, som TAI, 2 per måned; Han bemerket at de planlegger å produsere 24 GÖKBEY per år. "GÖKBEY er et helikopter som vil selge godt," la Kotil til.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar