Ny Metrobus-anrop fra İmamoğlu

ny metrobussanrop fra imamoglu
ny metrobussanrop fra imamoglu
Abonner  


IETT, den veletablerte institusjonen til IMM, feiret sitt 150-årsjubileum med en galla i Cemal Reşit Rey Concert Hall. IMM-presidenten talte på gallaen Ekrem İmamoğluHan understreket at Istanbul og Istanbulitter trenger nye metrobusskjøretøyer, sa han: "Vi styrer en prosess som prøver å løse behovene og problemene til denne byen, alle som elsker menneskene i denne byen, folket vårt. Vår storbykommune, som aktivt og aktivt yter daglig service til 16 millioner mennesker, med andre gjester, asylsøkere og turister, trenger faktisk en serviceprosess med god planlegging. Uansett hvilken institusjon eller organisasjon i vår stat, når en sak eller avgjørelse angående Istanbul kommer inn for den, er den ansvarlig for å opptre på den mest sensitive måten og gjøre det som er nødvendig for ikke å forsinke tjenesten. I denne forbindelse vil vi fortsette vår besluttsomhet for å maksimere denne tilfredsheten med tjenesteprosessen vår.»

Reisen til IETT, den rotfestede institusjonen til Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), startet med etableringen av Dersaadet Tramway Company og de første hestetrukne trikkene ble satt i drift i 1871, og nådde sitt 150. år. IETT feiret sitt 150-årsjubileum med en galla som ble holdt i Cemal Reşit Rey Concert Hall i Şişli Harbiye. Arrangert av skuespillerinnen Pelin Batu, IETTs "150. Year Gala ”startet med visning av en kortfilm om institusjonens historie med bilder og talen til IETT daglig leder Alper Bilgili. Bilgili oppsummerte historien til IETT i sin tale, og sa: "IETT har utviklet seg og transformert med sine erfaringer i disse 150 årene. I dag er vi en sterk familie på 15 tusen mennesker, med våre engasjerte ansatte som ser på tilfredsheten til passasjerene våre som vår toppprioritet. Vi jobber uavbrutt hver dag for å overføre denne servicetradisjonen, som vi har arvet fra tidligere generasjoner, til våre fremtidige kolleger for å bringe Istanbulittene til jobbene deres, hjem, skoler, slektninger og kjære. Vi frakter omtrent 800 millioner passasjerer på 6000 linjer, med våre 50 kjøretøy, på 4 tusen turer. Jeg tror at vi vil bære vår IETT til enda bedre steder i fremtiden.»

"JEG LOVER MIN TAKKNEMLIGHET TIL DE SOM SERVET FRA FORTID TIL NÅTID"

IETTs "150. İBB President talte på "jubileumsgallaen". Ekrem İmamoğluHan understreket at Istanbul er en av byene med den dypeste historien i verden. İmamoğlu sa at IETT er en av de veletablerte institusjonene i Istanbul, "Det er ikke mange land og byer i verden med institusjoner i mer enn 100 år. I denne forbindelse må vi virkelig være klar over hvor verdifull IETT-institusjonen vår er. Vi må legge frem det høyeste nivået av innsats for å gjøre det til en av våre mest vellykkede institusjoner," sa han. Han sa: "Det er mange verdifulle arbeider som har blitt gjort i 150 år i eventyret som startet med de første hestetrukne trikkene," sa İmamoğlu, "Jeg formidler mine følelser av takknemlighet til ledere og arbeidere som har utført disse verdifulle arbeider fra fortid til nåtid. Selvfølgelig er det de som mistet livet. Jeg husker dem med barmhjertighet og takknemlighet," sa han.

GI EKSEMPEL PÅ ØYENE

Idet İmamoğlu understreket at IETT er en av de ikoniske institusjonene i Istanbul, sa İmamoğlu: "Det er vårt ansvar å videreføre det og gjøre tjenesten til Istanbul av høyeste kvalitet i tråd med tidens krav." Idet han uttalte at det er historiske strukturer som Tünel, som er den andre t-banen i verden og ble tatt i bruk i 1875, i IETT, sa İmamoğlu: "Når vi kommer til i dag, endrings- og transformasjonsprosessen på øyene har vært et av de viktige trinnene til IETT. For når dette uferdige trinnet er fullført og det betjener våre folk på øyene og de besøkende på øyene 7/24 på en naturvennlig måte, med sine høyt kvalifiserte og identitetskjøretøy, vil våre elektriske kjøretøy ha en mye mer spesiell plass, erstatter faetonene der."

"ISTANBULERE TRENGER NYE METROBUS-KJØRETØYER"

Han sa: "Vi fortsetter prosessen med å tilby en høyere tjeneste, en bedre kvalitet kontrollerbar og reviderbar tjeneste til Istanbuls innbyggere," sa İmamoğlu:

«Når vi tenker på IETT, kommer kommunens busser til syne. I 1926 begynte de første bussene å betjene i Istanbul, og denne tjenesten fortsetter. Selvfølgelig er nødvendigheten av å fornye og utvikle IETT, som tilføyde flåten av høyeste kvalitet og mest kvalifiserte til sin flåte, et viktig tema foran oss i dag. I 2007 ble metrobusstjenesten, et svært verdifullt skritt for Istanbul, lansert. Selvfølgelig, når vi ser i dag, dessverre, når vi ser på gjennomsnittsalderen til kjøretøyene på den linjen, ytelsen og kjørelengdeberegningen, er det kjøretøy som har fullført tjenesteperioden. Vi tar alvorlige skritt i fornyelsesprosessen. Vi kjøpte 160 biler. Når vi overvinner hindringene i noen tekniske, administrative og økonomiske prosesser knyttet til kjøp av 300 kjøretøy, håper jeg vi raskt vil starte prosessen knyttet til innkjøpene der, i sitt 150. år. Fordi Istanbul- og Istanbulittene trenger disse kjøretøyene - i form av god service -. Vi leder en prosess som prøver å være en løsning på behovene og problemene til denne byen, alle som elsker folket i denne byen, folket vårt. På dette tidspunktet er dette målet for alt arbeid som gjøres i Istanbul.»

"VI VIL FORTSETTE VÅR SERVICEPROSESS MED LØSNING"

Iamamoğlu sa: "Eksistensen av våre lokomotivinstitusjoner som IETT og İSKİ, tjenestereisen til IMM som har vart i århundrer, viktige elementer i denne gamle byen og gamle kulturen," avsluttet talen:

«Vår storbykommune, som yter daglig service til våre 16 millioner mennesker, med andre gjester, asylsøkere, turister og faktisk nærmere 20 millioner mennesker, trenger en selvoppofrende, grundig og godt planlagt tjenesteprosess. Når du forsterker dette med disiplin og tilsyn, presenterer du en nesten perfekt prosess for befolkningen i Istanbul. Å tjene en slik by er en veldig åndelig nytelse, en veldig dyrebar følelse. Vi lever og føler det dypt. Dette ansvaret, uansett hvilken institusjon eller organisasjon i vår stat, er ansvarlig for å opptre på den mest sensitive måten og gjøre det som er nødvendig for ikke å forsinke tjenesten når en sak eller avgjørelse angående Istanbul kommer inn for den. I denne forbindelse vil vi fortsette vår besluttsomhet for å maksimere denne tilfredsheten med tjenesteprosessen vår. Jeg takker oppriktig hvert eneste medlem av IETT-familien på omtrent 15 150 mennesker som betjener byen, fra kvinner til menn, til alle våre ansatte. Jeg gratulerer med XNUMX -årsjubileet for IETT med troen på at jeg håper det vil bringe denne tjenestekvaliteten til et høyere nivå. ”

Gallaen ble avsluttet med stykkene spilt av Hakan Şensoy Symfoniorkester.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar