Et nytt pust fra Mercedes-Benz til bruktmarkedet for kommersielle kjøretøyer

nytt pust fra mercedes benz til markedet for brukte lette kjøretøyer
nytt pust fra mercedes benz til markedet for brukte lette kjøretøyer

Mercedes-Benz tilbyr "First Class, Second Hand" -tjenesten til sine kunder på markedet for brukte lette kjøretøyer, og tilbyr nå sine brukte biler i to forskjellige kategorier med programmet "Certified Pre-Owned" det har implementert . Med det nye programmet implementert, tilbys flere biler under forsikring fra Mercedes-Benz til kundene.

Den nye kategorien gir unike fordeler

Mercedes-Benz fortsetter å tilby spesielle løsninger for brukte lette nyttekjøretøyer med programmet “Certified Second-Hand Light Commercial Vehicles”. Kjøretøyer med en garanti på opptil 24 måneder innenfor dette programmet kan også dra nytte av MobiloVan veihjelp i opptil 12 måneder. Kjøretøyene i programmet "Certified Second Hand Light Commercial Vehicles", som tilbys for salg med et alternativ for kjøretøyutskiftning i opptil 10 dager (10 dager / 500 km), venter på sine nye kunder uten behov for vedlikehold i 6 måneder takket være vedlikeholdet som er utført.

Omfattende tjenester tilbys

Bruktkjøretøyene i programmet “First Class, Second-Hand Vehicle” har mange felles fordeler med kjøretøyene i programmet “Certified Used Light Commercial Vehicles”. Kjøretøyer i begge kategorier har attraktive og fleksible finansieringsmuligheter, samt sub-swap-anlegg. I tillegg til disse vanlige egenskapene, tilbys alle disse kjøretøyene til salgs med inspeksjoner utført minst 3 måneder før salgsdatoen. I tillegg kan forbrukere også ta en prøvekjøring hvis de ønsker det.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar