Opplyst advarselsskilt for Dinar IYAS Junction

opplyst advarselsskilt for dinar iyas -krysset
opplyst advarselsskilt for dinar iyas -krysset
Abonner  


Etter forekomsten av trafikkulykker med dødelig og materiell skade ved det smarte krysset kjent som İYAŞ-krysset i Afyonkarahisars Dinar-distrikt, ble det installert solcelledrevne varselsignaler med instruksjoner fra Dinar-ordfører Nihat Sarı om å være mer forsiktige for sjåfører som nærmer seg krysset.

Innenfor omfanget av studien ble et varselskilt om at det er et kryss foran installert 100 meter bak krysset, mens et obligatorisk varselskilt for høyre retning ble installert på det punktet hvor krysset er.

Ordfører Nihat Sarı, som uttalte at dette arbeidet vil være gunstig for å forebygge ulykker, sa: "Jeg tror at de opplyste varselskiltene vi har laget slik at sjåførene som nærmer seg krysset vil legge merke til krysset og at ulykkene vil bli forhindret for å en viss grad. For oss kommer menneskers helse først. Som kommune gjør vi alltid vårt og det skal vi. Vi ber sjåførene våre om å gå forsiktig inn i krysset. ” sa.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar