Polakkene kan smelte helt innen 2100

helt smeltbar ved polaråret
helt smeltbar ved polaråret

Epson har slått seg sammen med National Geographic for å støtte bevaring av frossen jord i polarområdene i verden, med sin "Turn Down the Heat" -kampanje. Det er spådd av forskere at den frosne jorda i verden vil være helt tint innen 2100, og som et resultat vil økologiene endres drastisk. Denne kampanjen var basert på spådommen om at havnivået ville stige over hele verden og at mer enn 950 milliarder tonn metan ville slippes ut i atmosfæren.

Med dette samarbeidet tar Epson og National Geographic sikte på å øke bevisstheten om hvordan virksomheter kan redusere deres innvirkning på global oppvarming. I spissen for 'Skru ned varmen' -bevegelsen, sa National Geographic Explorer Dr. Katey Walter Anthony. Detaljer om utforskerens banebrytende forskning innen bevaring av frossen jord er samlet i en serie videoer, infografikk og onlineinnhold produsert i samarbeid med Epson og National Geographic.

Nordpolen smelter

Dr. Anthony kommenterer: “Arktis smelter bokstavelig talt foran øynene våre. Vi anslår at omtrent 10 prosent av den globale oppvarmingen som forventes å skje i dette århundret, kan skyldes tining av frossen jord, noe som vil påvirke hele verden. Valgene vi gjør i næringslivet og dagliglivet er av stor betydning. Når bedrifter og mennesker tar smarte beslutninger om teknologien de vil bruke, vil det gjøre en positiv forskjell for miljøet vårt. ”

Energisparing er svært viktig i kampen mot global oppvarming. Utallige teknologiprodukter bruker imidlertid mye energi hvert sekund i forretningsmiljøer. Epsons banebrytende serie med skrivere med varmefri teknologi trosser denne trenden med mindre energi, mindre reservedeler som trengs og lavere miljøpåvirkning.

Epson Global President Yasunori Ogawa sa: “Bærekraft er kjernen i alt vi gjør på Epson. Vi er forpliktet til ikke bare å redusere vår egen innvirkning på miljøet, men hjelpe våre kunder med å gjøre nettopp det. Gjennom våre teknologier håper vi å gjøre en forskjell med våre kunder og partnere for å takle globale miljøutfordringer. ”

Kampanjen skisserte fem viktige skritt bedrifter kan ta i kampen for å beskytte frossen jord:

Redusere varme: Fra apparater til skrivere kan apparater på kontorer utstråle betydelig varme. Når det er på tide å bytte ut enheten, bør bedrifter vurdere varmeløse alternativer på markedet. Hver enhet spiller en rolle i å redusere global oppvarming og hjelpe bedrifter med å nå sine miljømessige, sosiale og styringsmål (ESG).

Utnytte den sirkulære økonomien: Produksjonsmaterialer, enten kontormøbler, emballasje eller elektronikk, kan generere mye varme; det samme gjelder når de blir kastet på søppelfyllingen. Når det er mulig, bør bedrifter vurdere hvordan en sirkulær økonomi -tilnærming kan brukes for nye kjøp og gammelt avfall.

Revurdere vann og fornybare ressurser: Fossilt brensel spiller en viktig rolle i oppvarming av jordens atmosfære. Av denne grunn bør bedrifter vurdere å bruke rene og fornybare ressurser som sol og vind for å levere energi i arbeidsområdet. Det samme gjelder oppvarming og rensing av vann. Derfor bør bedrifter prøve å bruke vannbesparende alternativer som vannsensorteknologi når det er mulig.

Tilpasning av bærekraftige verdier til forsyningskjeden: Bærekraft er nå et viktig tema for alle organisasjoner, og de som tar det på alvor er veldig gjennomsiktige om tiltakene de tar for å redde planeten. En virksomhet som legger vekt på bærekraft, bør også gjøre en due diligence for virksomhetene den kjøper produkter fra og inngår partnerskap. Dermed har virksomheter den ultimate makt til å bære sine bærekraftige verdier videre i hele forsyningskjeden.

Ta vare på fremtiden: I et kappløp mot tiden for å redde planeten vår, må virksomheter gjøre mer enn å slutte å bruke papir og plassere resirkuleringskasser på kontoret, og vedta en klar karbonnøytral plan som dekker alt fra å bruke fornybar energi til å spare vann. Å etablere solide ESG -mål og sette et klart veikart for hvordan de skal nås er avgjørende for å håndtere klimaendringer. Når kundene er i tråd med "miljøinnsats" og ikke kan gi opp, bør bedrifter være veldig transparente om dette.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar