Rolls-Royce og Sea Machines Robotics signerer nytt samarbeid

Samarbeid fra rolls royce og sjømaskiner
Samarbeid fra rolls royce og sjømaskiner

Rolls-Royce og Sea Machines Robotics har signert et nytt samarbeid. I henhold til avtalen vil Rolls-Royce Power Systems and Sea Machines, en ledende utvikler av fjernstyrte kommando- og autonome kontrollsystemer, slå seg sammen for å utvikle og selge fullt og semi-autonome skipskontrollsystemer og for å utvikle Rolls-Royces mtu NautIQ marine automation portefølje. Kombinasjonen av Rolls-Royces fremdrifts- og automatiseringsløsninger med Sea Machines 'skipskontrollprodukter vil gi skipskunder betydelige fordeler når det gjelder skipdrift, sikkerhet, effektivitet og miljøpåvirkning.

Michael Johnson, grunnlegger og administrerende direktør i Sea Machines, sa: “Våre autonome skipskontrollprodukter og avanserte sensingsystemer leder vei for å erstatte tradisjonell og manuell skipskontroll med menneskelig intelligent teknologi. Autonome systemer utfører rutinemessige operasjoner; det reduserer stress for team og øker dermed operasjonell forutsigbarhet og sikkerhet. Teknologi bidrar til bærekraftig drift og gjør industrien mer produktiv og økonomisk. Hos Sea Machines samarbeider vi med de beste selskapene i feltet, og Rolls-Royce skiller seg alltid ut for oss for påliteligheten. Vi ser frem til å betjene kundene våre sammen og gå videre med teknologien for å gi dem løsninger. ”

Denise Kurtulus, Rolls-Royce Power Systems globale visepresident for marine, sa: “Innenfor rammen av vår Power Systems 2030-strategi tar vi faste skritt mot målet vårt om å gå utover å være en fremdriftssystemleverandør og bli integrerte bærekraftige løsninger forsørger. I den maritime industrien ønsker vi å gi våre kunder løsninger av høyeste kvalitet som forventes av oss, fra kontrollsystemet til propellen. Vi er glade for å samarbeide med Sea Machines, et annet sterkt merke som vil hjelpe oss med å oppnå dette. ” sa.

Avanserte komplette løsninger som tilbyr intelligent skipskontroll

Det strategiske samarbeidet vil først og fremst fokusere på ekstern og autonom skipskontroll og situasjonsbevissthetsprodukter for yachter, kommersielle og marinefartøyer. I henhold til avtalen vil Rolls-Royce Power Systems overta salgs- og servicerettighetene for nåværende og fremtidige Sea Machines-produkter. De to selskapene vil også samarbeide om å utvikle nye evner for å gi kundene avanserte komplette løsninger som samler og analyserer alle skipsdata og tilbyr intelligent skipskontroll basert på denne informasjonen.

Claudius Müller, sjef for marin forretningsutvikling i Rolls-Royce Power Systems, kommenterte samarbeidet: «Målet vårt er å gi kundene våre bransjeledende, svært innovative og integrerte løsninger fra fremdrift, skipsautomatisering og kontrollsystemer til semi- og fullt autonome kontrollsystemer og det nyeste utstyret. For å utfylle våre digitale løsninger som vårt Health Management -system mtu NautIQ Foresight. Etter oppkjøpet av Servowatch og inkluderingen av kontrollsystemer i vår nylanserte mtu NautIQ -portefølje, er avtalen med Sea Machines et komplementært trinn. ” uttrykt i hans ord.

Moran David, kommersiell sjef for Sea Machines, sa: “Dette partnerskapet er en milepæl for skipsfartsindustrien. Denne avtalen viser Rolls-Royces tillit til Sea Machines i sin lange tradisjon for å være i forkant av innovasjon. Ved å utvide Sea Machines 'kommersielt distribuerte produktsortiment, tar begge selskapene sikte på samarbeid som går langt utover utviklingen av autonome skipskontroller. " han ga sine kommentarer.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar