Sea Refreshment i Izmir Traffic

Sea Refreshment i Izmir Traffic
Sea Refreshment i Izmir Traffic
Abonner  


I tråd med målet til Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer om å styrke sjøtransporten, har antall reiser økt med 30 prosent de siste to årene. Mens antallet ferger som opererer i Gulfen økte til seks, ble 9 990 kjøretøy fraktet i løpet av de 111 månedene i år, noe som brøt rekorden for de siste fem årene. President Soyer kunngjorde at de vil sette en ny ferge i drift innen utgangen av året.

Izmir Metropolitan Municipality tok viktige fremskritt i tråd med president Tunç Soyers mål om å redusere trafikkbelastningen i byen ved å øke andelen sjøtransport i Gulfen. Mens antallet ferger som opererer i Gulfen ble økt til seks, ble antallet og hyppigheten av reiser økt. Til tross for koronavirustiltak og portforbud i resten av 2021, ble 990 tusen 111 kjøretøy transportert. Antall kjøretøytransporter oppnådd i 2021-månedersperioden 9 var det høyeste antallet oppnådd sammenlignet med samme periode alle foregående år. Antall transporterte kjøretøy, som var 2019 tusen 9 i de første 760 månedene av 752, økte med 2021 prosent til 30,15 tusen 990 i 111.

Ordfører Soyer understreket at Izmir Bay er en av de største rikdommene for byen, og sa: “Siden den dagen jeg tiltrådte har vi jobbet med å øke sjøtransporten. Vi utvider flåten vår for å overføre veitrafikken i byen til sjøen så mye som mulig. Til tross for nedgangen i passasjerer i pandemiperioden, reduserte vi ikke frekvensen av flyreiser. Etter hvert som reisene ble hyppigere, begynte innbyggerne våre å foretrekke sjøtransport mer, og vi opplevde alvorlige økninger i sjøtransport. Vi vil øke trafikkmengden til sjøs ved å fokusere på sjøtransport. Dataene viser at vi er på rett vei, sa han.

Investeringer på 137 millioner TL ble gjort

I løpet av de siste to og et halvt årene ble Fethi Sekin og Uğur Mumcu ferger med en kapasitet på 137 passasjerer og 322 kjøretøy tatt i bruk med en investering på 51 millioner lira for å styrke sjøtransporten i Gulfen. Med disse to nye fergene som ble med i flåten til İZDENİZ, som har den yngste maritime kollektivtransportflåten i Europa, har antallet ferger økt til 5. En ferge chartret i september ble med i flåten.

Antall daglige ekspedisjoner økte, siste ekspedisjonstid forlenget

Med økningen i interessen fra İzmir -folket for fergebåtene for hver dag som gikk, nådde belegget på ekspedisjonene 82 prosent. Antall flyreiser per dag, som var 2019 i 30, ble økt til 2020 i 48 og 2021 i 56. Som svar på den økende interessen økte İZDENİZs generaldirektorat antall daglige reiser til 4 med ordningen den gjorde 2021. oktober 61, og forlenget siste avgangstid for ferger fra 23.00 til 23.20.

Antall ferger øker til 7

En annen ferge vil bli chartret til slutten av året, og dermed øke antallet ferger som frakter kjøretøy i Gulfen til 7. På denne måten vil kjøretøytettheten i venteområdene reduseres ved at to skip kan bevege seg samtidig i rushtiden.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar