Tak SPP Investeringslån fra Akbank

tak ges investeringslån fra akbank
tak ges investeringslån fra akbank

Akbank la "Roof SPP Investment Loan" til sine bærekraftfokuserte produkter. Akbank fortsetter å tilføre nye produkter til sine bærekraftsorienterte produkter. Akbank tilbyr sine kunder en rimelig internasjonal pengeoverføringspakke med den grønne utenrikshandelspakken, og tok kundene sine sammen med Akleases bærekraftige ECOLease-produkter med langsiktige og rimelige finansieringskostnader ved kjøp av investeringsvarer som bidrar til fornybar energi, energieffektivitet og ressurseffektivitet. Denne gangen diversifiserer Akbank finansieringsstøtten til kunder som ønsker å redusere sitt miljøavtrykk med produktet 'Roof SPP Investment Loan'.

Med dette produktet er det rettet mot å fremskynde energieffektivitetsstudier, støtte rene produksjonsstudier, redusere karbonavtrykk og støtte innsats for å bekjempe klimaendringer. Dermed akselererer Akbank overgangen til en lavkarbonøkonomi ved å tilby spesialprodukter og spesialpriser ved finansiering av "Roof SPP" -installasjonene. Banken samarbeider også med Tyrkias ledende EPC (Engineering Procurement and Construction) "Engineering, Procurement and Installation" -selskaper for å dekke kundenes ende-til-ende-behov.

Mehmet Tugal, visedirektør for kommersiell bankvirksomhet i Akbank, ga følgende uttalelse om det nye lånet: “Som Akbank øker vi vår positive innvirkning samtidig som vi reduserer vårt miljøavtrykk. Vi fokuserer på Sustainable Finance, Ecosystem Management, Human & Society og Climate Change -studier, med målet om å være den ledende banken som bærer Tyrkia inn i fremtiden. Vår innsats for å støtte landets overgang til en karbonfattig økonomi fortsetter uforminsket, slik vi lovet. Som den første innskuddsbanken i banksektoren som satte et konkret mål innen bærekraftig finansiering, fortsetter vi arbeidet med å gi landet vårt en bærekraftig lånefinansiering på 2030 milliarder TL frem til 200. På den annen side har vi også som mål å redusere låneporteføljens innvirkning på klimaendringene innen 2030. Med dette produktet og våre samarbeid tar vi et annet viktig skritt mot å nå målene våre. ”

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar