TCDD vil rekruttere 25 fast ansatte? Her er vilkårene for rekruttering av TCDD

tcdd vil få jernbanetrafikkoperatør
tcdd vil få jernbanetrafikkoperatør
Abonner  


Republikken Tyrkias generaldirektorat for statens jernbaneadministrasjon 25 jernbanetrafikkoperatører vil bli rekruttert som tidsbegrensede arbeidstakere på arbeidsplasser innenfor provinsgrensene til Istanbul.

İşgücü Taleplerimiz 19.10.2021 – 25.10.2021 tarihleri arasında İŞKUR’da yayınlanacaktır.İlanın Detayları İçin KLIKK HER

Generelle forhold

1-Kandidater som skal rekrutteres i kunstgrenen til jernbanetrafikkontrolløren vil bli ansatt på våre arbeidsplasser innenfor provinsgrensene til ISTANBUL.

2-kandidater bør ikke være eldre enn 46 fra søknadsfristen for etterspørsel etter arbeidsstyrke kunngjort av İŞKUR,

3-kandidater er plassert i elektriske, elektronikk, elektrisk elektronikk, maskiner, motorer, mekanatronikkprogrammer og ekvivalensgrupper for yrkesfaglige videregående skoler Elektro, elektronikk, elektrisk elektronikk, maskiner, motor, mekanatronikk og fagskoler innen fristen for fristen etterspørsel etter arbeid kunngjøres i İŞKUR. Søknader fra de som kommer som bachelor vil ikke bli akseptert.

4- Fra søknadsfristen for arbeidskravet som ble kunngjort i İŞKUR, er kandidatene 3 år lokfører (togingeniør, trikk/tråfør/sjåfør (Vatman)) eller 2 år trafikkleder (jernbanetrafikkontrollør, trafikksjefkontroller (jernbane) i bybanesystemer.), Urban Rail Systems Traffic Controller) er påkrevd. Kandidater vil dokumentere sitt arbeid med SGK Registrerings- og servicedokument med datamatrise. Dette dokumentet er registrert med passordet for e-forvaltning. http://www.turkiye.gov.tr. vil bli tatt fra.

5- Kandidatene i den endelige listen sendt av İŞKUR; TCDD nettsted (med dokumentene angitt nedenfor)http://www.tcdd.gov.tr/) vil bli sjekket i personalavdelingen i Generaldirektoratet for TCDD Enterprise mellom datoene som skal kunngjøres i kunngjøringsdelen, og dokumentene vil bli tatt.

6- Kandidater som søker på våre forespørsler som erfaringskravet er påkrevd til. Hvis de ikke kan dokumentere dette, vil det bli utarbeidet en rapport om dem og det tyrkiske arbeidsbyrået vil bli informert om at søknaden deres ikke er blitt godtatt fordi de ikke oppfyller de nødvendige forholdene.

Dokumenter som kreves

-Kopi av identitetskort,

- Kriminalregister med TR-ID-nummer (fra statsadvokaten eller med e-forvaltningspassord) http://www.turkiye.gov.tr. adresse) vil bli mottatt. De som har straffeattest vil bringe rettsavgjørelser angående avgjørelsene i straffeattesten.

-Kopi av utdanningsbevis (feltet / grenen vil bli spesifisert i utdanningsdokumentet.)

-Militærstatusattest (dokumentet de vil ta med vil si at de er utskrevet, suspendert, betalt eller fritatt),

-Med e-government passord http://www.turkiye.gov.tr. Bosted (bosted) og annet adressedokument hentet fra

-Med e-government passord http://www.turkiye.gov.tr. SGK -registrering og servicestatistikk med DataMatrix hentet fra adressen,

-TCDD nettsted (http://www.tcdd.gov.tr Informasjonsskjema for jobbforespørsel publisert i kunngjøringsdelen (skjemaet fylles ut i håndskrift med en blå kulepenn og signeres),

7- Hvis kandidatene som sender inn dokumenter for arbeidskravet som er kunngjort i İŞKUR er 4 ganger eller færre enn kravet, vil det ikke bli trukket lodd i nærvær av en notar.

8- Hvis kandidatene som er i den endelige listen og sender inn dokumenter er mer enn 4 ganger kravet, vil de som vil ta den muntlige eksamen delta på den muntlige eksamen 17.11.2022 kl. 10.00 ved Generaldirektoratet for TCDD Enterprise Human Resources Department Anafartalar Mah. Hippodrome Cad. Det vil bli bestemt ved å trekke lodd i nærvær av en notarius publicus på No: 3 Altındağ/ANKARA.

9- TCDD nettsted (http://www.tcdd.gov.tr/) i den muntlige eksamen som skal avholdes mellom datoene som skal kunngjøres i kunngjøringsdelen, blir kandidatene bestemt av medlemmene i eksamenskommisjonen; 10 poeng for deres selvtillit, 10 poeng for deres skriftlige kommunikasjon, 10 poeng for deres muntlige kommunikasjon, 20 poeng for deres evne til å løse observasjons-stress-problemløsning, 50 poeng i ferdighetsområdet og 10 poeng for hvert spørsmål knyttet til skolen de ble uteksaminert fra. Profesjonell termin 1 spørsmål, profesjonelle byggematerialer 2 spørsmål og tekniske spørsmål 2 spørsmål, 50 poeng i det profesjonelle feltet, totalt 100 poeng vil bli evaluert. Kandidatens suksesspoeng er poengsummen han fikk i den muntlige eksamen. Starter fra kandidaten med høyest poengsum
Antall originale og samme antall vikarkandidater vil bli bestemt som antall arbeidere som kreves ved hjelp av

10- Av kandidatene som vil lykkes som følge av den muntlige eksamen og vil bli ansatt som jernbanetrafikkontroller;

I henhold til vår jernbanesikkerhet kritiske oppdrag gruppe A helseforhold;

En helsestyrerapport, som inkluderer 8 grener (øye, otorhinolaryngologi, indremedisin, nevrologi, generell kirurgi, psykiatri, kardiologi, ortopedi og traumatologi) vil bli bedt om av et av sykehusene som er autorisert til å utstede helsekomitérapporter til Personell for kritiske oppdrag i jernbanesikkerhet.

Muntlig eksamen kazanDe som ikke har uttrykket «En gruppe arbeider i sikkerhetskritiske oppgaver» i helsenemndsrapporten hovedkandidatene har mottatt og ønsket evalueringsresultat for syns-/hørselsundersøkelser vil ikke bli ansatt.

-I samsvar med TCDD Health and Psychotechnical Directive, vil helsestyrerapporten som er mottatt av kandidatene for kunstgrenene som gruppeidentifikasjon og psykoteknisk evaluering skal gjøres for, bli evaluert av gruppetiltakerne. Kandidater med en passende gruppe vil bli sendt til psykoteknisk evaluering. Rekrutteringsprosessen til de uegnede kandidatene vil bli avsluttet, og eventuelt vikarkandidater vil bli kalt. Som et resultat av den psykotekniske evalueringen vil kandidaten som anses tilstrekkelig bli utnevnt. Kandidaten som anses utilfredsstillende vil bli sendt til en annen psykoteknisk evaluering innen en måned. Rekrutteringsprosessen til kandidaten som anses utilstrekkelig for andre gang vil bli avsluttet, og eventuell vikarkandidat vil bli kalt.

11- Jernbanetrafikkontrolløren som skal tildeles i vår organisasjon, vil arbeide underlagt arbeidsloven nr. 4857.

12-Prøveperioden for jernbanetrafikkontrolløren som begynte å jobbe er 4 måneder, og ansettelseskontrakten for de som ikke lykkes i prøveperioden vil bli sagt opp.

13-nominerte kandidater vil jobbe i minst 5 år på arbeidsplassen hvor de er utnevnt og vil ikke kunne be om en overføring innen denne perioden.

14-nominerte kandidater vil kunne jobbe dag og natt på 24-klokkebasis i skift.

15- Blant kandidatene som har blitt utnevnt og begynte å jobbe, ansettelseskontrakten deres innen 7 år, de hvis arbeidskontrakt er sagt opp i henhold til andre ledd i artikkel 4857 i arbeidsloven nr. 25, og togarbeiderne som dro ved oppsigelse, har fått opplæring, kurs, praksisplasser, etc. ½ av beløpet vil bli tatt tilbake som kompensasjon ved å beregne kostnaden for opplæringsprogrammet med gebyret de mottar under opplæringsprogrammene.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar