TCDD vil motta personale med en lønn på 5 tusen 782 TL

tcdd vil motta personell med en lønn på tusen TL
tcdd vil motta personell med en lønn på tusen TL

Ansettelsesbyrået, som publiserer TCDD -rekrutteringsmeddelelsen, mobiliserer jobbsøkere. Rekrutteringsdetaljer for TCDD -personell, som vil rekruttere offentlig personell, vertinner og arbeidere, er her ... Hva er TCDD -ansattes rekrutteringsapplikasjonsdokumenter?

İŞKUR tok affære for rekruttering av personell fra Turkish State Railways (TCDD). TCDD, som vil kjøpe for vertinne, offentlig personell og arbeiderkadrer, har kunngjort vilkårene de ønsker for kandidatene. Detaljene i annonsen ble tatt i nærheten av innbyggerne som lette etter en jobb. Balanse Avis, Republikken Tyrkia statlige jernbaner (TCDD) har oppsummert personalrekrutteringene for deg.

Med kunngjøringen publisert av TCDD A.Ş. Med kunngjøringen av KPSS -eksamensresultatene i 2021 ble det iverksatt tiltak for å rekruttere embetsmenn og personell. Personer som skal ta ansvar for status som offentlig personell, vertinne og arbeider må følge søknadstrinnene og iverksette nødvendige tiltak. Nå kan du undersøke TCDD -rekrutteringene for personell og ha lønnsbetingelser fra 5 383 5 TL til 782 XNUMX XNUMX TL.

Rekrutteringsbetingelser for TCDD -offiser

 • Rekruttering av arbeidere skjer som offentlig personell eller som underleverandør.
 • De som søker åpent må få minst 60 poeng fra KPSS -eksamen.
 • Nyutdannede på videregående skole må ha fått 90 poeng fra KPSS -eksamen for å bli utnevnt.
 • Tilskuddskandidater på den annen side må 86 poeng fra KPSS -eksamen.
 • Minst 60 poeng må hentes fra KPSS -eksamen.

Dokumenter for rekruttering av TCDD -offiser

 • Helserapport
 • Kriminelt rulleblad
 • Bosted
 • Kopi av TR -ID eller førerkort
 • KPSS resultatdokument
 • 3 eller 6 passbilder
 • Dokument som viser at du ikke har et forhold til militærtjeneste (fritatt, utslipp, utsettelse)

 

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar