Doner elektronisk avfall til TEGV, Gi håp til barn

tilgi elektronisk avfall, gi håp til barn
tilgi elektronisk avfall, gi håp til barn

E-waste bidrar til kvalitetsundervisning av barn med "Doner kastet" -prosjektet, som utføres i samarbeid med TEGV og TÜBİSAD. E-avfall blir til utdanning, barna til TEGV ser på fremtiden med håp.

Education Volunteers Foundation of Turkey (TEGV), som har gitt kvalitetsopplæring til barn over hele Tyrkia i 26 år, jobber for å være en del av løsningen på mange globale problemer, i tillegg til den pedagogiske støtten det gir til barn. Omtrent 83 prosent av e-avfallet i verden blir kastet, og dette avfallet skaper et alvorlig miljøforurensningsproblem. For å redusere denne miljøforurensningen og for å motta kvalifisert utdanningsstøtte til barn med den økonomiske verdien som oppnås ved resirkulering av e-avfall, samarbeidet TEGV med Information Industry Association (TÜBİSAD), som ble utnevnt til en autorisert institusjon av departementet for Miljø og urbanisering, i 2016 med 'Atma Donate. Han implementerte prosjektet sitt.

Innenfor prosjektets omfang fikk over 3 barn undervisning av høy kvalitet.

TEGV bidrar til en levelig verden ved å resirkulere alle typer e-avfall som ikke brukes hjemme, på skolen og på arbeidsplassen med 'Donate Throwing Project', og får dessuten donorene til å dele drømmen om et samfunn styrket av utdanning. E-avfallet som doneres innenfor prosjektets omfang blir sendt til det kontrakterte resirkuleringsanlegget via PTT med koden 902 512 042, og inntekten sikrer at barn med færre muligheter får kvalifisert utdanningsstøtte ved TEGV. Mer enn 250 tonn e-avfall har blitt donert til dags dato innenfor rammen av 'Don't Dispose Project', som har en mangefasettert struktur når det gjelder å belyse den lyse fremtiden til barn som er styrket av utdanning og bidrar til en mer livlig verden. Med disse donasjonene har mer enn 3 barn bidratt til å motta kvalitetsopplæring fra TEGV.

I tillegg til å bidra til utdanning av barn, er 'Forgive Atma Project' en viktig miljøaktivitet for beskyttelse av naturen. Ved å levere elektronisk avfall til PTT -filialer, kan du bidra til kvalitetsopplæring fra våre barn på TEGV og belyse fremtiden deres.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar