Toyota Plaza Aktoy rangert blant de beste arbeidsgiverne i Europa

toyota plaza aktoy er blant de beste arbeidsgiverne i europa
toyota plaza aktoy er blant de beste arbeidsgiverne i europa
Abonner  


Toyotas vellykkede autoriserte forhandler og service Toyota Plaza Aktoy har lagt til nye priser til prisene den har blitt tildelt i løpet av de 3 årene den har vært i drift. Toyota Plaza Aktoy, som har tjent i Istanbul Avcılar siden 2018, vant andreprisen i konkurransen "Tyrkias beste arbeidsgivere" arrangert av Great Place To Work i år, og er også i den regionale og spesielle utmerkelseskonkurransen "Produksjonskategori" av Great Place To Work. berettiget til førstepremie kazanvar.

Toyota Plaza Aktoy oppnådde også en stor suksess i ytelsesevalueringen av Toyota-forhandlere i 2020, ved å motta 3 priser på en gang: 'Outstanding Achievement Award', 'Customer Satisfaction Sales Award' og 'Customer Satisfaction After Sales Award'.

«Vi siktet mot det beste da vi la ut»

Med en uttalelse etter prisutdelingen organisert på nettet av Great Place to Work Institute, som har kåret til de beste arbeidsgiverne over hele verden i mer enn 30 år, uttalte Yahya Erçetin, president for Human Resources og Retail Group i Küçükoğlu Holding at prosjektbaserte studier brakte suksess og sa , "Vi prøver å oppdatere bedriftskulturen og adoptere den til de ansatte. Vi lanserte den for 2 år siden. Målet med dette prosjektet; Vårt mål var å gi et arbeidsmiljø med glade ansatte ved å plassere en 'kultur av pålitelighet, respekt, rettferdighet, lagånd og stolthet' i våre selskaper.

Vi legger ut ved å sikte mot det beste; På det punktet vi har nådd nå, har disse verkene blitt kronet med 2 priser som vi har blitt ansett som verdige av Great Place To Work. Disse prisene øker motivasjonen vår enda mer. Jeg gratulerer hjerteligst alle mine kolleger som har bidratt til tildelingen av prisene, og jeg vil takke våre kunder for at de valgte oss.» han sa.

Erçetin uttalte at Toyota Plaza Aktoy er en av tilknyttede selskaper til Küçükoğlu Holding, og uttalte at Küçükoğlu Holding, hvis grunnlag ble lagt i Istanbul i 1985, opererer i bil-, bygg- og detaljhandelssektorene og sa: "Totalt 110 tusen i Istanbul, Bursa Kocaeli, Adapazarı og Koper i Slovenia. Vi opererer i kvadratmeter. Vi tilbyr 600 ansatte i våre datterselskaper. Delene som produseres i våre Toksan, Ak-Pres, Akteknik og Ak Automotive selskaper brukes i de mest prestisjefylte bilene i verden. Bedriftene våre eksporterer mer enn 50 prosent av produksjonen direkte.» sa.

"Industripsykolog"

President Yahya Erçetin for Küçükoğlu Holding Human Resources og Retail Group la til at de har jobbet med en "industripsykolog" i omtrent 1,5 år i bedriften, og sa:

-Balansen mellom arbeid og privatliv mellom alle våre arbeidsvenner er et annet problem vi bryr oss om. Med vår «Open Door Days»-praksis, hvor alt fra balanse mellom arbeid og privatliv til utdanningen deres kan diskuteres og vi søker en dag med avtale, støtter vi våre ansatte med deres psykiske problemer de møter i deres forretnings- og sosiale liv. Denne praksisen, som våre ansatte først så på med sjenanse, er blant våre mest aksepterte praksiser. I tillegg har vi utviklet vår personalpolitikk i hele bedriften i denne retningen og har startet praksisen "Fleksibel arbeidstid" for våre kontoransatte. Våre ansatte kan arbeide i denne modellen innenfor de juridiske rammene og ta hensyn til kundens forespørsler. Målet vårt her er at våre ansatte skal tilbringe mer produktiv tid sammen med familiene sine, og at foreldre skal skape tid til å ta vare på ektefeller og barn. ”

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar