YKS Ytterligere plasseringsresultater kunngjøres

yks ytterligere plasseringsresultater kunngjort
yks ytterligere plasseringsresultater kunngjort

ÖSYM kunngjorde at resultatene fra tilleggsplasseringen 2021- Higher Education Institutions Exam (YKS) er kunngjort. Etter resultatene av YKS tilleggspreferanser, som ble fulgt nøye av universitetskandidatene som ikke kunne plasseres i de første preferansene, ble øynene rettet mot registreringsdatoene. De som har rett til å registrere seg med ytterligere preferanseresultater vil kunne registrere seg 4.-7. Oktober. Hvordan vil YKS Ytterligere preferanseresultater være forespørsel? Når er YKS tilleggspreferanseregistreringer? Hvor mange YKS Dam Score?

Etter YKS ytterligere preferanseprosedyrer i september, ble ventetiden på resultatene avsluttet i dag og kandidatene fikk sine YKS -plasseringsresultater. Selv om ytterligere plasseringer er fullført, gjenstår det ledige plasser på mange universiteter.

Hvordan vil YKS Ytterligere preferanseresultater være forespørsel?

Erklæringen fra ÖSYM er som følger; Resultater av våre kandidater result.osym.gov.tr De kan lære av siden vår og av vår OSYM AIS -mobilapplikasjon.

Når er YKS tilleggspreferanseregistreringer?

I følge YKSs tilleggspreferanseguide utgitt av ÖSYM, vil registreringsprosedyrene til kandidatene som har rett til å melde seg på et program bli utført av universitetene mellom 4. og 7. oktober 2021.

Ytterligere plassering vil fortsette

OSYM -president Prof. Dr. Halis Aygün delte på sin Twitter -side for YKS ytterligere preferanse de siste ukene. Ayguns uttalelser er som følger;

“Etter registrering av kandidatene som vil bli plassert i henhold til resultatene av den første tilleggsplasseringen, vil den andre tilleggsprosessen bli startet for de ledige kvotene som vil bli bestemt.

I den andre tilleggsplasseringen kan kandidater som ikke kan plasseres i den generelle plasseringen og den første tilleggsplasseringen, kandidater med en TYT -score på minst 140 og kandidater med en minimum AYT/YDT -score på 170.

Hvor mange YKS Dam Score?

President Recep Tayyip Erdoğan kunngjorde avgjørelsen angående YKS på sin sosiale medier -konto. Erdogan brukte følgende utsagn;

*Jeg vil gi gode nyheter til mine yngre brødre. Vårt høyere utdanningsråd har besluttet å gjøre en ekstra plassering i tillegg til den sentrale og tilleggsplasseringen i YKS -preferanseprosessen i 2021. I denne tilleggsplasseringen vil terskelverdien være 140 i TYT og 170 i AYT og YDT.

* Med denne viktige endringen håper jeg at utvelgelsesprosessen for universitetet vil være gunstig for alle våre brødre. Som People's Alliance vil vi fortsette å stå ved ungdommen. (SPOKESMAN)

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar