Barn i Denizli lærer trafikkregler med moro

Barn i Denizli lærer trafikkregler med moro
Barn i Denizli lærer trafikkregler med moro
Abonner  


Denizli Metropolitan Municipality Traffic Education Park, som har lært barn trafikk-kongene med moro siden den første dagen den ble tatt i bruk i Denizli, fortsetter å tiltrekke seg stor oppmerksomhet.

Denizli Metropolitan Municipality Traffic Education Park, som ble tatt i bruk med det formål å hjelpe barn med å lære trafikkreglene og øke trafikkbevisstheten i unge aldre i Denizli, og har tjent titusenvis av barn til dags dato, gir teoretisk og praktisk trafikkopplæring til elever i alderen 7-10 år. I tillegg tar anlegget, som også svarer på private grunnskoler, barnehager, barnehager og individuelle søknader, opplæringsavtaler ved å ringe 0 (258) 280 27 09. I tillegg tar senteret imot søknader om opplæring etter avtale via Facebook-kontoen til Denizli Metropolitan Municipality Children's Traffic Education Park (denizlicocuktrafikegitim) og Instagram-kontoen til DBB Traffic Education Park (dbbtrafikegitimparki).

Hva er i opplæringsinnholdet?

I Denizli Metropolitan Municipality Traffic Education Park gis først teoretisk og deretter anvendt opplæring. Innenfor den teoretiske opplæringen ble barna spurt: «Hva er trafikken, hvor skal vi gå? Hvor skal vi krysse? Hva er trafikkskiltene som bekymrer fotgjengere? Grunnleggende temaer som regler som skal følges ved bruk av sykkel, regler som skal følges i skoleskyss, og regler for etikette og høflighet i kollektivtransport er forklart. På den annen side, i anvendt trafikkopplæring, vises alle elementer i trafikken som batteridrevne biler, rundkjøringer, opplyste og ubelyste kryss, fotgjengerfelt og trafikkskilt. I sentrum, som dekker et område på 7 tusen kvadratmeter, har barn som lærer seg trafikkreglene samtidig som de har det gøy.

barn har det så gøy

Kübra Kaya, 8, som hadde en hyggelig dag ved å delta på trafikkopplæring, sa: «Vi lærte trafikkregler her i dag, vi lærte å kjøre bil. Jeg elsket dette stedet. "Jeg likte å kjøre mest," sa han. Halil Yaşar sa: "Her lærte de oss om trafikklys, hva vi skal gjøre i trafikken og trafikkregler. De laget et veldig vakkert, veldig søtt sted, jeg elsket det.» 8 år gamle Bilge Dündar sa: «Vi lærte hvordan vi skal oppføre oss i trafikken her i dag. Jeg skal si til vennene mine at de må advare de som ikke følger trafikkreglene. Jeg vil anbefale dem å komme hit også, sa han.

De lærer seg trafikkreglene som de vil bruke livet ut.

Denizli Metropolitan Municipality-ordfører Osman Zolan sa at Denizli Metropolitan Municipality Traffic Education Park, som har tjent i mange år, er et av få anlegg i Tyrkia. Ordfører Zolan sa at de har innpodet trafikkbevissthet hos barn i ung alder ved å utdanne titusenvis av barn, "Vi gir trafikkregler som barna våre vil bruke gjennom hele livet, fra en ung alder. Her både har barna våre det gøy og lærer. Forhåpentligvis vil opplæringen som gis ved dette anlegget også redusere trafikkulykker. Jeg vil absolutt anbefale familiene våre å ta med barna sine hit slik at vi ikke har noen barn som ikke får trafikkundervisning.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar