Beskyttelse etter globale standarder med skysikkerhet fra Türk Telekom

Beskyttelse etter globale standarder med skysikkerhet fra Türk Telekom
Beskyttelse etter globale standarder med skysikkerhet fra Türk Telekom
Abonner  


Cybersikkerhetsbehov ble diskutert på National Cyber ​​​​Security Summit, hvor Türk Telekom var hovedsponsor. Türk Telekom Cyber ​​​​Security-direktør Mahmut Küçük sa: "Vårt mål er å tilby sky- og skysikkerhetstjenester i verdensklasse til våre kunder, med vår egen sikre infrastruktur, takket være vår lokaliseringsinnsats innen cybersikkerhet."

SDN- og skyteknologier, som gir enkel tilgang og administrasjon av data fra ett enkelt punkt, ble diskutert i panelet med tittelen "The Future of SDN and Cloud Technologies" holdt på messen organisert av den tyrkiske cybersikkerhetsklyngen som en del av 'Cyber ​​​​Security Week' 22.-26. november.

Türk Telekom Cyber ​​​​Security-direktør Mahmut Küçük uttalte i panelet at sikkerhetsnettverksfunksjoner også bør virtualiseres for å kontrollere kostnadene ved å oppdatere og oppgradere sikkerhetselementer mot cybersikkerhetstrusler. I denne sammenheng uttalte Küçük at SDN brukes mye i skyteknologi: «En av hovedfordelene med SDN er muligheten til å administrere nettverket fra et sentralt perspektiv. Med denne teknologien er det mulig å gjøre umiddelbare endringer i nettverksinfrastrukturen. Det er spådd at denne teknologien, som vil bli mer sensitiv, helautomatisk og ekstremt sikker i fremtiden, vil få en viktig plass i det globale markedet.»

"Vi må lære opp cybersikkerhetseksperter på skysikkerhet"

Küçük fortsatte sine ord som følger: «Digitale transformasjonsstrategier for globale virksomheter; Den er formet rundt SDN- og skyteknologier som reduserer kostnader, eliminerer infrastrukturkompleksitet og utvider arbeidsområdet. Sikkerhetsteam må oppdatere sine sikkerhetsstrategier for å håndtere nye sikkerhetsutfordringer, ettersom tradisjonelle sikkerhetsverktøy og -tilnærminger ikke er godt egnet til utfordringene i dynamiske, virtuelle og distribuerte skymiljøer. Slik sett er det veldig viktig at vi utdanner dyktige cybersikkerhetseksperter i skysikkerhet.»

Beskyttelse med konseptet 'Cloud Security' fra Türk Telekom

Küçük understreket at de som Türk Telekom jobber med å lage en "skysikkerhetsarkitektur", gjorde følgende vurdering: "Identifisering av komponentene som skal inkluderes i SASE-arkitekturen, som tilbyr en struktur som kombinerer eksisterende sikkerhets- og nettverksteknologidistribusjoner, og hvordan sikre integrasjoner med sikkerhetsprodukter i prosjektene vi bruker og administrerer innenfor rammen av lokalisering." Vi fortsetter å jobbe med saker som f.eks. Som Türk Telekom er målet vårt å gjøre Cloud Security-arkitekturen klar for verdensstandarder, takket være vår lokaliseringsinnsats innen cybersikkerhet, og å tilby skytjenester til våre kunder med vår egen sikre infrastruktur.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar