Black Sea Offroad Cup ble avsluttet i Ardeşen

Organisert av Ardeşen Offroad Club, ble 2021 Black Sea Offroad Cup 5. etappeløp arrangert søndag 24. november med deltagelse av 48 kjøretøy og 28 utøvere fra Georgia, Irak, Iran og Tyrkia. Fantastiske bilder dukket opp i løpet, som ble kjørt på banen på Çamlıhemşin-veien i Fırtına-dalen i Ardeşen-distriktet. Et stort publikum fulgte organisasjonen med spenning da deltakerne som slet med å være de første konkurrerte mot hverandre.

Sabri Yapıcı – Hüseyin Aydemir-laget som konkurrerte med Jeep Cherokee vant den generelle klassifiseringen og på slutten av kampen endte Jeep Cherokee og Ahmet Köse – Volkan Kaba på andreplass og Jeep Rubicon og Cafer Ertan – Osman Ertan Baylan endte på tredjeplass på pallen. Mens teamet til Celal Cem Yanık – Yasin Sonioğlu var vinneren av klasse 2, delte lagene til Cafer Ertan - Osman Ertan Baylan og Muhammed Gül - Harun Gül de første plassene med like poeng i klasse 3. I klasse 4 ble Ahmet Köse og Volkan Kaba navnene som nådde førsteplassen.

Mustafa Güner-Eyüp Sali ble laget som nådde den lykkelige slutten i Black Sea Offroad Cup 5, som besto av totalt 2021 etapper, som startet med Murgul, fortsatte med Fatsa, Trabzon, Ünye-løpene og endte med Ardeşen-løpet.