Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åpnet for tjeneste med en seremoni

Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åpnet for tjeneste med en seremoni
Red Bridge og Akçalar Bridge på Kağızman Road åpnet for tjeneste med en seremoni
Abonner  


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu uttalte at de har investert 19 milliarder lire i transport- og kommunikasjonsinfrastrukturen til Kars de siste 7 årene, og sa at Røde bro og Akçalarbro også er svært viktige veiprosjekter som har blitt gjennomført. Karaismailoğlu sa at de med disse prosjektene har etablert raskere og mer komfortabel alternativ tilgang til grenseportene i provinsene Ardahan, Iğdır og Ağrı, "Vi bidro til å øke handelsvolumet med nabolandene."

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltok på åpningsseremonien til Den røde broen og Akçalar-broen i Kars. Karaismailoğlu påpekte at Kars, som ligger langs Silkeveisruten, har en viktig plass med sine historiske og kulturelle verdier, samt vinterturisme i Sarıkamış og Çıldır Lakes, som har blitt symbolene på byen. har blitt et viktig reisemål med virkningen av Eastern Express.Samtidig knytter den landet vårt til Kaukasus. Vår Touristic Eastern Express, som vi tok en pause på grunn av pandemien, starter sine flyvninger igjen. Den første flyvningen fra Ankara til Kars går 15. desember. Toget vårt går fra Kars fredag ​​17. desember. Eastern Express, som kun vil bestå av sove- og spisevogner, arrangeres to ganger i uken. Ankara-Kars-ruten vår, hvor 37 tusen passasjerer har reist siden den første reisen, er vist som en av de 4 vakreste togrutene i verden. Med denne tjenesten vil vi gi et betydelig bidrag til gjenopplivingen av vinterturismen i regionen. Vi vil også la våre unge mennesker bli kjent med denne eldgamle geografien og vår eldgamle kultur, fra øst til vest, med en komfortabel reise.»

RØDE BROER OG Akçalar BROER ER VELDIG VIKTIGE MOTORVEIPROSJEKTER

"Vår region, som gir tilgang til fem grenseporter som åpner til naboland som Georgia, Armenia og den autonome republikken Nakhchivan, er også viktig når det gjelder å koble den østlige Svartehavsregionen til den nordlige Tetek-linjen på nord-sør-aksen," sa samferdselsminister, Karaismailoğlu, og fortsatte som følger:

«Vi er klar over verdien av hvert prosjekt som vil styrke Kars' transportnettverk. Av denne grunn fortsetter vi å jobbe på 7/24 servicebasis for å implementere transport- og kommunikasjonsinvesteringer én etter én som holder tritt med den voksende strukturen i byen vår og støtter utviklingen. Den røde broen og Akçalar-broene, som vi skal innvie, er også svært viktige motorveiprosjekter realisert i denne sammenhengen. Som du vet, forblir en del av Kars-Selim Junction – Kağızman Road i damvannbassenget på grunn av Trout Dam-prosjektet utført av DSI på Kars Stream. Vi gjorde det mulig å krysse denne strekningen med Røde bro, som vi bygget med en lengde på 507 meter. Takket være den røde broen, som vil fungere som en enkelt vei med et bituminøst varmblandingsbelegg, har vi økt veistandarden i Alabalık Dam-innsjøområdet på motorveien og etablert en uavbrutt trafikkflyt. Vi fornyet også Akçalar-broen, ved den 11,4 kilometeren av Kars-Susuz Junction-Arpacay Road, siden den ikke var i samsvar med de fysiske og geometriske standardene. Vår 75 meter lange bro, bygget øst for veien, vil betjene folkene våre med et varmt bituminøst blandingsbelegg.»

VI BIDRAGTE TIL Å ØKE HANDELSVOLUMET MED NABOLAND

Minister Karaismailoğlu påpekte at det endelige målet med arbeidet hans er å styrke handel og turisme ytterligere med en overlegen forståelse av service, uttalte minister Karaismailoğlu at denne makten også øker velferdsnivået ved å gå tilbake til økonomien til folket og landet som merverdi. Karaismailoğlu sa at de med disse prosjektene har etablert raskere og mer komfortabel alternativ tilgang til grenseportene i provinsene Ardahan, Iğdır og Ağrı, "Vi bidro til å øke handelsvolumet med nabolandene. I tillegg vil veien bli forkortet med 72 kilometer med fullføringen av det pågående forbedringsarbeidet på den 37,6 kilometer lange delen av den 3,7 kilometer lange Kars-Kağızman-ruten, som den røde broen også ligger på. Dermed spares det totalt 7,5 millioner TL årlig, 3 millioner TL fra tid og 10,5 millioner TL fra fyringsolje, og karbonutslippene reduseres med 147 XNUMX tonn.

VI INVESTERT 7 MILLIARD TL I KARS' TRANSPORT- OG KOMMUNIKASJONSINFRASTRUKTUR

Minister Karaismailoğlu sa at den sterke støtten som gis til dem er svært verdifull og at de fortsetter sitt arbeid for å øke velferden til innbyggerne, "Fordi for oss; 'Tjeneste for mennesker er tjeneste for Gud.' I vårt motto er det ingen annen hensikt enn å tjene nasjonen vår. Vi tilfører vitalitet til produksjon, sysselsetting, handel, kultur, kunst og utdanningsliv med våre pågående prosjekter over hele Tyrkia. Vi har aldri glemt at i dette landet er nasjonen herre og den politiske makten er tjeneren. Vi ga til nasjonen det vi tok fra nasjonen. Vi kuttet husleien, vi åpnet byggeplasser. I løpet av de siste 19 årene har vi investert 7 milliarder TL i Kars' transport- og kommunikasjonsinfrastruktur. I Kars har vi utvidet de delte veiene, som bare var 2003 kilometer i 22, til 273 kilometer i dag. Det var ingen 1 kilometers vei dekket med BSK her. Vi bygde nøyaktig 378 kilometer med BSK asfalterte veier," sa han.

VI GJORDE KARS ET SENTRUM FOR KOMBINERT TRANSPORT

"Vi har implementert og gjør mange investeringer for utvikling av jernbanetransport i Kars så vel som på motorveier." Ved å bruke sine uttalelser fortsatte minister Karaismailoğlu sin tale som følger:

«Vi gjorde Kars til et senter innen kombinert transport. Ved å åpne Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje 30. oktober 2017, skapte vi den korteste, det vil si den mest fordelaktige handelskorridoren som forbinder Kina med London. En tjeneste brakte andre. Logistikkbransjen trengte et senter i Kars for lagring og distribusjon av lasten som kom gjennom denne handelskorridoren. Vi begynte umiddelbart på jobb. Vi bygde Kars Logistikksenter med en transportkapasitet på 412 tusen tonn og et logistikkområde på 400 tusen kvadratmeter, noe som gjorde det i stand til å starte sine forretningsaktiviteter. En ny flyplass med moderne og estetisk arkitektur som passer Kars. kazanvi maset. Vi økte passasjerkapasiteten til 3,5 millioner per år. Passasjertrafikken, som var 2003 tusen i 54, økte til 2020 tusen 381 i 123 til tross for pandemien.

DET ER EN STERK ØKONOMI SOM TAR OSS OPP MOT EKSTERNT PRESS

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu påpekte at infrastruktur og prosjekter er uunnværlige for en sterk økonomi, sa: "Det er en sterk økonomi som vil gjøre republikken vår og vår nasjonale uavhengighet permanent, og som vil holde oss oppreist i møte med ytre trykk. Infrastruktur og prosjekter er uunnværlige for en sterk økonomi. Vi kan verken glemme skaden påført dette landet tidligere av de som sirkulerte og sa "Vi vil være halal", og de kan heller ikke be ambassadører og fremmede land om å ta en posisjon mot Tyrkia i dag. Disse menneskene vil gi den nødvendige leksjonen i 2023 til de som øker innsatsen i hvert prosjekt. Landet vårt har ikke et minutt å tape. Vi må jobbe, produsere, utvikle og heve nasjonens velferd enda høyere ved å realisere mange andre prosjekter. Av denne grunn implementerer vi vår nasjonale transport- og infrastrukturpolitikk med en forståelse som vil støtte den økonomiske og politiske makten til landet vårt. Vi viser vår kjærlighet til hjemlandet vårt ikke med ord, men med arbeid, arbeid og prosjekter.»

FOR Å FORBEREDE TYRKIA FOR FREMTIDEN, BRODERER VI HELE LANDET VÅRT MED GIGANTISKE INVESTERINGER.

Påpeker at betydningen av Tyrkia, som har vært den mest attraktive geografien for bosetting av mange sivilisasjoner gjennom historien med sin strategiske beliggenhet, har økt enda mer med investeringer, prosjekter og tjenester som er planlagt og implementert med tanke på staten, minister for Transport Karaismailoğlu sa: "Med enorme investeringer for å forberede Tyrkia for fremtiden, er hele landet vårt nesten som broderi. Vi behandler. Kars er ikke lenger den gamle Kars. Akkurat som alle provinser, distrikter, landsbyer i Tyrkia. Den fordøyde endring, utvikling og fornyelse; oppnådd bedre; Det er nå en Kars som er spent på den nærmeste fremtiden, hvor 'verden kobler seg til Tyrkia'. Vi har i stor grad løst Tyrkias infrastrukturproblem som har pågått i årevis. Vi har forvandlet Tyrkia til en internasjonal korridor i alle transportmåter mellom Asia, Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Kaukasus og det nordlige Svartehavet. Vi tok vår delte motorveilengde over hele landet fra 6 kilometer og økte den til 100 kilometer. Fjellene var ugjennomtrengelige; Vi krysset dalene med broer og tunneler. Vi økte vår totale tunnellengde fra 28 kilometer til 402 kilometer. Fram til 50 fornyet vi alle jernbanene våre, som sto urørt i 632 år. Ved å åpne Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinje ga vi en uavbrutt jernbaneforbindelse fra Asia til Europa.

TYRKIA, SOM FORNØYDES MED DET SOM ER GIVET DET, ER VELDIG GAMMEL

Karaismailoğlu uttalte at de gjorde flyselskapet til folkets vei og at de nådde toppen i global luftfart, og avsluttet talen hans som følger:

«Med Istanbul lufthavn, som vi åpnet med stor kapasitet 29. oktober 2018, på jubileet for vår republikk, har vi gjort landet vårt til knutepunktet for internasjonal luftfart. Vi nådde toppen i global luftfart. Husk, 'Hva er behovet for Istanbul flyplass?' sa de. I dag er de stille i møte med prestasjonene til flyplassen vår. En lignende innvending. Så lykke til kazanstillhet foran meg. Vi har sett denne filmen mye. Verdens viktigste transportprosjekter Marmaray, Eurasia Tunnel, Yavuz Sultan Selim Bridge, Osmangazi Bridge, Istanbul-Izmir Highway viste samme holdning. Først protest, så stillhet. Vi står skulder ved skulder med nasjonen vår. Vi lytter til dem, forstår dem og bestemmer behovene til landet vårt deretter. Tyrkia er fornøyd med det som ble gitt til det, veldig gammelt. Vi har ingen intensjon om å kompromittere vår 'egenrådige' maktpolitikk, som vi har opprettholdt i 19 år, ikke bare mot interne, men også eksterne krefter.»

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar