Det er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe taubanelinje

Det er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe taubanelinje
Det er en forsinkelse i Yenimahalle Şentepe taubanelinje
Abonner  


Taubanelinjen som betjener mellom EGOs generaldirektorat Yenimahalle-Şentepe-stasjoner har vært midlertidig stengt for bruk fra og med 19. mars 21, da de fysiske forholdene til taubanehyttene ikke tillater sosial avstandsreise innenfor rammen av Covid-2020-pandemien målinger.

I vår kunngjøring datert 08. juni 2021 ble det delt med offentligheten at vedlikeholds- og inspeksjonsarbeidene for taubanelinjen vår, som har vært stengt i femten måneder, har startet igjen.

Fra 01. juli 2021, med overgangen til den tredje fasen av den gradvise normaliseringsprosessen, har gjenåpningen av Yenimahalle-Şentepe taubanelinje kommet i forgrunnen hvis de nødvendige betingelsene er oppfylt. Men siden taubanedriften har vært stengt i rundt femten måneder, ble det vurdert at åpning av linjen uten tungt vedlikehold ville være upraktisk med tanke på passasjersikkerhet og systemsikkerhet. Av denne grunn er det fra og med 07. juli 2021 startet tungt vedlikeholdsarbeid for linjen av vår organisasjon.

I denne sammenheng, etter siste inspeksjon fra vedlikeholdsselskapet, ble det fastslått av selskapet at tauet var utenfor sikkerhetsstandarden på grunn av ødelagt og metalltap i tauet som løper første etappe av anlegget. I denne rammen ble det uttalt at tauet skulle fornyes i den 1.457 meter lange seksjonen mellom Yenimahalle-TRT senderstasjoner, som er første etappe av linjen.

SISTE STATUS FREM 15. NOVEMBER 2021

  • Leitner Teleferik Sistemleri Ltd. for utskifting av 1 skadet sonetau. Sti. Kontrakt ble signert med 23.09.2021. I henhold til kontraktsperioden forventes arbeidet ferdigstilt 21.01.2022.
  • I den siste perioden er det tunge vedlikeholdet av alle 20 stolpene gjennomført.
  • Vedlikeholdsarbeid av 105 hytter er gjennomført. I følge inspeksjonsresultatene er klemmene (systemet som gjør at hytta holder seg i tauet) deler av 100 hytter ubrukelige. 105 sett med kabinklemmer ble bestilt til hovedprodusenten Leitner. I møtet som ble holdt for de 2 hovedpunktene (underkjeve-overkjeve) materialene som ble skadet som følge av inspeksjonen, ble det opplyst at det første parti (30 sett) av hovedmaterialene som trengs vil bli levert i siste uken i november, og den andre batchen (75 sett) vil bli levert siste uken i januar 2022. rapportert til oss. Dersom leveringen skjer på denne måten, selv om monteringen av det nye tauet er fullført, vil det kreve noe tid for utskifting av kabinklemmedelene. I henhold til antall leveranser som skal foretas, vil åpningen trolig være i februar/mars.

Sikkerheten til folket i Ankara kommer først for oss. Taubanesystemet har blitt kraftig overhalt tre ganger så langt, og hvert vedlikehold tok en måned. Ved hvert tungt vedlikehold ble systemet stoppet og forble stengt i en måned. I denne perioden ble transport av passasjerene våre levert med busser.

Som et alternativ til linbanen Yenimahalle-Şentepe, som ble suspendert 21. mars 2020, med starten på pandemiprosessen, med tanke på folkehelsen;

Ved å øke antallet eksisterende tjenester for våre kjøretøy med linjenummer 271 Yenimahalle T-banestasjon-Şentepe, antall 3 skyttelbusser utstyrt med totalt 2 kjøretøy, 5 solo og 60 belg, før prosessen, tatt i betraktning restriksjonene for passasjerer kapasitetsutnyttelsesrater, på dagene og timene når portforbudet gjelder; Med totalt 5 kjøretøy, 2 solo og 7 belg, er et gjennomsnitt på 69 kjøretøy økt.

Denne tjenesten, som leveres av vår linje 271 for å møte transportbehovet i regionen, vil fortsette uavbrutt under vedlikeholdet av taubanen vår.

I tillegg, i vår busslinje, som fungerer som et alternativ til taubanelinjen, vil øyeblikkelig overvåking bli utført av Fleet Tracking Center og feltveiledere, avhengig av passasjertetthet, og offentlig transport vil bli gitt umiddelbart uten å gjøre noe av innbyggerne våre lider.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar