Planter kan bygges i de skogkledde områdene på havkysten

Planter kan bygges i de skogkledde områdene på havkysten
Planter kan bygges i de skogkledde områdene på havkysten
Abonner  


I følge «bag-forslaget» som AK-partiet har lagt fram til parlamentet, økes kontraktsperiodene i de privatiserte havnene til Maritime Enterprises og TCDD til 49 år. Fisk kan produseres i vannet i skogen, og det kan bygges anlegg i skogområdene ved sjøen.

I følge nyheten om Mustafa Çakır fra republikken AK-partiet presenterte et nytt «poseforslag» for Stortinget. I følge forslaget økes vilkårene for kontrakter i privatiserte havner tilhørende Turkish Maritime Enterprises og TCDD til 49 år. Regelverket som innføres med "posetilbudet" er som følger:

Skogsvann kan brukes i fiskeoppdrett. Her skal det produseres ørretyngel. Anlegg for oppdrett av fisk, blåskjell og østers kan etableres i skogsområder nær innsjøer, demninger og sjøside. Skogene på kysten skal leies ut til næringsdrivende.

– Med forslaget fjernes 2 prosent TRT-andel fra strømforbruket og 0.7 prosent energifondskutt. Implementeringen starter imidlertid 1. januar. Det ble ikke laget noen forskrift om 18 prosent merverdiavgift, som er hovedbelastningen på fakturaen.

– Kontraktsperiodene for privatiserte havner som tilhører Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ og TCDD, som er mindre enn 49 år, kan forlenges med opptil 49 år. For dette vil det være nødvendig å forlate søksmålene og oppfylle alle forpliktelser. Dersom det besluttes tidsforlengelse, vil det bli signert tilleggskontrakt.

– Det vil bli innført en gradvis tariff i elektrisitet. De som bruker mer enn tilsvarende abonnentgrupper vil betale mer. Et nivå som passer for normal forbruksmengde vil bli bestemt for abonnentgruppen. Ekstra kostnader som oppstår fra forbruk vil bli reflektert til abonnenter som forbruker over dette nivået.

– Suspensjonsperioden for søknader om oljeleting, som er 90 dager, reduseres til 60 dager. I forslaget het det «Den lange søknadsprosessen fører til at investoren forlater landet vårt på grunn av mulige endringer i valutakurser».

– Investeringsstedtildelingen, som kalles prosjektbasert investering, gitt til investeringer med strategisk betydning, teknologisk innhold og høy merverdi, skal gjennomføres i form av «uavhengig og permanent servituttrett» i 49 år til fordel for reell og juridiske personer. På denne måten ble det uttalt at det var sikte på å eliminere sikkerhetsproblemet man møter i investeringslån og å fremskynde investeringene.

Tilståelse av vann i "pose"

I forslaget ble det innrømmet at «kvalitetsvannressursene» i landet raskt minker: «I fiskeoppdrett er det behov for kvalitet og kontinuerlige vannressurser som ligger langt fra industrianlegg, hvor forurensningen er på et minimumsnivå. Kvalitetsvannressursene som trengs for utviklingen av sektoren synker imidlertid dag for dag.

Uaktsomhet oppsto

Uforsiktigheten med å lage loven med «poseforslaget» ble også avslørt nok en gang. I forrige måned ble kooperativer pålagt å være partnere i fagforeninger og fagforeninger i sentrale fagforeninger for at kooperativer skulle fungere som mellommenn for offentlige landbruksstøtter. Det ble imidlertid "glemt" at en beslutning måtte tas på generalforsamlingene i samvirkeforetakene for dette. For dette ble gjennomføringsperioden utsatt to år senere.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar