Dra fullt ut av SSIs sysselsettingsincentiver med TamIncentive

Dra fullt ut av SSIs sysselsettingsincentiver med TamIncentive
Dra fullt ut av SSIs sysselsettingsincentiver med TamIncentive
Abonner  


Med TamTesvik-programvaren kan alle virksomheter, uavhengig av sektor og skala, dra nytte av de ulike sysselsettingsinsentivene til SSI. kazanHan beregner nøyaktig hva han vil få. «Full Incentive», en programvaretjeneste som kommer alle bedrifter til gode, enten de har én ansatt eller tusenvis av ansatte, analyserer de ansatte én etter én i henhold til de aktive insentivene de egner seg for, og velger automatisk de insentivpostene som personellet kan dra nytte av ulike lover fra det høyeste beløpet til det laveste beløpet med en intelligent programvarealgoritme. Dermed kan bedrifter dra nytte av SSI-insentiver i forskjellige lover og praksiser i staten. kazanSamtidig som den er raskt klar over den interne situasjonen, betaler hver ansatt mindre SGK-premier ved å spesifisere lovartikkelen knyttet til insentivet i erklæringen når han/hun avgir SGK-erklæringen. Innenfor rammen av det aktuelle insentivet dekker staten en viss del av arbeidstakerens SSI-premie på vegne av arbeidsgiver.

TamTesvik "smart software algorithm" beregner SSI-insentiver

I TamTesvik vises insentivelementer for ulike forretningslinjer, innenfor rammen av ulike lover og praksiser, umiddelbart med nøyaktige resultater, raskt og pålitelig, takket være den smarte programvarealgoritmen. Spesielt mellomstore og store bedrifter med hundrevis av ansatte kan umiddelbart se insentivelementene som alle deres ansatte vil dra nytte av, takket være programvaretjenesten TamTesvik, i stedet for å undersøke i timevis hvilke insentiver som kan dra nytte av SSIs nettsted en etter en for hver av deres ansatte. Dermed reduseres arbeidsbelastningen og tidstapet i virksomheter. Spesielt har ledere en mer effektiv og medvirkende tidsstyring takket være TamEncouragement.

Ikke kast bort tid med Full Incentive, dra full nytte av insentiver kazanfange

I næringslivet er nøyaktige beregninger og tid mye viktigere nå. Takket være TamTesvik-programvaren kan bedrifter umiddelbart beregne insentivbeløpene, rapportere dem til SGK, og dermed spare penger fordi de betaler mindre SGK-premier. Det tar med andre ord også slutt på tapene som kan oppstå ved undervurderte sysselsettingsinsentiver.

Fordelene med TamIncentive-applikasjonen er:

  • Bedrifter analyserer alle insentiver enkelt og raskt med ett klikk og beregner dem nøyaktig.
  • Takket være «smart programvarealgoritmen» i applikasjonen analyseres alle ansatte én etter én i henhold til insentivloven de er kvalifisert for, og insentivene beregnes fra høyeste beløp til laveste beløp.
  • TamTeşvik, som raskt tilpasser seg gjeldende og fornyet lovgivning, gir bedrifter oppdatert informasjon om alle gjeldende og nye SSI-insentiver takket være sitt ekspertteam.
  • Ekspertteamet som administrerer TamTesvik-programvaren kan tilby konsulenttjenester til virksomheter om SSI-insentivlovgivning og andre spørsmål.
  • Applikasjonen brukes raskt og enkelt av bedrifter med sine brukervennlige skjermer og menyer.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar