Drivstoff vil bli kjøpt med ATOS-systemet

Abonner  


Drivstoff vil bli kjøpt med ATOS-systemet
GENERELLT DIREKTORAT FOR TURKISK STATE RAILWAYS MANAGEMENT (TCDD) 7. REGIONAL DIREKTORATET KØB OG KONTAKT SERVICE DIREKTORATET

Med ATOS-systemet vil kjøp av drivstoff (i henhold til EURO DIESEL-Teknisk spesifikasjon) varer tilbys med åpen anbudsmetode i henhold til 4734. artikkel i lov om offentlige anskaffelser nr. 19, og budene mottas kun i det elektroniske miljøet gjennom EKAP. Detaljert informasjon om auksjonen finner du nedenfor:
HRN: 2021 / 705285
1 Administrasjonssjef
a) Navn: GENERELT DIREKTORAT FOR STATENS JERNBANE OPERASJON (TCDD) 7. REGIONALT DIREKTORATET KJØP OG OPPBEVARINGSKONTROLL TJENESTEDIREKTORATET
b) Adresse: Aliçetinkaya Mah. Silo Yolu Cad. No: 2/1 03030 GAR AFYONKARAHİSAR MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
c) Telefon- og faksnummer: 2722137621 - 2722141943
ç) Nettside der anbudsdokumentet kan vises og lastes ned ved hjelp av e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Anskaffelse av varer
a) Navn: Fyringsolje med ATOS-system (i henhold til EURO DIESEL-teknisk spesifikasjon)
b) Kvalitet, type og kvantitet:
Totalt 54 kjøretøy brukt av vårt regionale direktorat for jernbanevedlikehold, eiendom, juridisk rådgivning og støttetjenester, totalt 1 Lt. diesel (annet) – EURO DIESEL) er en drivstoffkjøpsvirksomhet.
Detaljert informasjon kan fås fra administrativ spesifikasjon i utbudsdokumentet i EKAP.
c) Sted som skal lages/leveres: I provinssentrene Konya, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Kütahya, Eskişehir, Isparta, Balıkesir, Ankara, samt i bysentrene Çay, Sandıklı og Dinar i provinsen Afyonkarahisar , i sentrum av Tavşanlı i provinsen Kütahya, Ilgın, Akşehir i provinsen Konya. Det vil bli levert i Sarayönü distriktssentre, i Dursunbey distrikt sentrum av Balıkesir provinsen, eller på bensinstasjoner som er kompatible med ATOS-systemet, lokalisert på en maksimal avstand på 15 kilometer fra de ovennevnte provins- og distriktssentrene.
ç) Varighet/leveringsdato: ATC (Vehicle Identification Device) som kreves for kjøretøyene hvis detaljer er skrevet i den tekniske spesifikasjonen vil bli anskaffet, installert og satt i drift innen 10 dager fra datoen for påbegynt arbeid. Emnet for anbudet er 213.520 Lt. I henhold til ATOS-systemet og diesel-annet (EURO DIESEL) tekniske spesifikasjoner, vil det bli levert til kjøretøyene spesifisert i konkurransegrunnlaget frem til 31.12.2022.
d) Startdato: 01.01.2022

3 Tender
a) Anbud (tidsfrist) dato og klokkeslett: 02.12.2021 - 14:30
b) Møtested for anbudskommisjonen (adressen hvor e-bud vil bli åpnet): TCDD. 7. Regionaldirektoratets opplærings- og møtesal Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR

Registrer deg på vår side har vi publisert anskaffelser Kjøpsinformasjonsformål stedet geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de opprinnelige budgivning Dokumenter Dokumenter Forskjeller mellom originalbilag geçerlidir.kaynak i Official Gazette, dagsaviser, nettsidene til offentlige institusjoner og organisasjoner.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar