Eti Maden Boron Operations Directorate rekrutterer 1 funksjonshemmet arbeider

Eti Mine Boron Operations Directorate
Eti Mine Boron Operations Directorate
Abonner  


1 FUNKSJONSTIKKET FASTE ANSAT VIL BLI ÅPNE FOR ETİ MADEN İŞLETİŞLERİ GENERELT DIREKTORATET KIRKA BOR OPERATIVE DIRECTORATE

For detaljer om annonse KLIKK HER

Arbeidsstyrke ble forespurt fra generaldirektoratet for det tyrkiske arbeidsbyrået, Eskişehir provinsdirektorat for arbeids- og arbeidsbyrå, for å rekruttere 1 funksjonshemmet fast ansatt fra vårt Enterprise Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi/ESKİŞEHİR), innenfor rammen av bestemmelsene i den relevante lovgivningen, og den nevnte forespørselen ble bedt om å bli publisert fra 25.11.2021.

Betingelsene som søkes for 1 fast ansatt med funksjonshemming vil bli publisert på nettstedet iskur.gov.tr ​​av Generaldirektoratet for det tyrkiske arbeidsbyrået, Eskişehir provinsdirektorat for arbeids- og arbeidsbyrå, og budgiverne må følge ovennevnte kunngjøring.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar