Eti Maden Operations General Directorate rekrutterer 1 tidligere straffedømt arbeider

Eti Mine Boron Operations Directorate
Eti Mine Boron Operations Directorate
Abonner  


TIDLIGERE CONVENTION/TMY 1 FASTE ANSAT VIL BLI ÅPNE FOR ETİ MADEN ENTERPRISES GENERELLEDIREKTORAT BIGADIÇ BOR OPERATIVE DIRECTORATE

For detaljer om annonse KLIKK HER

En arbeidsstyrkeforespørsel er blitt bedt om fra generaldirektoratet for det tyrkiske arbeidsbyrået, Balıkesir provinsdirektorat for arbeids- og arbeidsbyrå, for å rekruttere tidligere straffedømte/TMY 1 fast ansatt fra vårt foretak Bigadiç Boron Operations Directorate (Bigadiç/BALIKESİR) innen rammen av bestemmelsene i den relevante lovgivningen, begjært publisert.

Betingelsene som etterspørres for den tidligere nevnte tidligere straffedømte/TMY 1 faste arbeidstakeren er, av generaldirektoratet for det tyrkiske arbeidsbyrået, Balıkesir provinsdirektorat for arbeids- og arbeidsbyrå, http://www.iskur.gov.tr Den vil bli publisert på nettsiden og budgiverne må følge med på kunngjøringen.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar