Eti Maden Operations General Directorate skal rekruttere 17 faste arbeidere

Eti Maden Operations General Directorate to Recruit 1 Ex-Convict Worker
generaldirektoratet for kjøttgruvebedrifter
Abonner  


I henhold til bestemmelsene i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner, Eti Maden Enterprises Emet Boron Operations Directorate (Emet/KÜTAHYA) fra provinsdirektoratet for Kütahya Labour and Employment Agency Tavşanlı Service Center for å sikre at totalt 17 faste arbeidstakere, hvis egenskaper er spesifisert i tabellen nedenfor, kan rekrutteres, ble det bedt om arbeidskraft og det ble bedt om at vår forespørsel ble offentliggjort 06.12.2021.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Den nevnte kunngjøringen om arbeidsstyrken vil bli publisert av det nevnte provinsdirektoratet på nettstedet for det tyrkiske arbeidsbyrået iskur.gov.tr ​​06.12.2021, og budgiverne må følge den nevnte kunngjøringen.

Generaldirektoratet for kjøttgruvebedrifter vil rekruttere fast ansatte

Vær den første til å kommentere

Yorumlar