Hva bør vurderes når du spiser mat?

Hva bør vurderes når du spiser mat?
Hva bør vurderes når du spiser mat?
Abonner  


På samme måte som sunn ernæring er viktig for å opprettholde idealvekten, er mattyper, tilberedningsmetoder og forbruksmønstre også viktige for å opprettholde kroppens balanse og være sunne individer.

Å tilberede mat i ovnen eller tilberede dem ved å koke vil ikke forårsake proteindenaturering uten å miste sunne fettsyrer. I tillegg til tilberedningsmetoder er måten å innta mat på også viktig i denne forbindelse. Å tilberede og innta kjøtt som helhet uten å gjøre det om til kjøttdeig bidrar til å øke mengden protein du får i deg.

Mangel på håndhygiene er årsak til infeksjon!

Å ikke drikke vann rett før et måltid er også viktig for helsen. Å begynne å spise etter å ha sett magesyrebalansen fører til en økning i orale mikrober og risiko for sykdom. Av denne grunn bør vannforbruket stoppes en halv time og 45 minutter før måltider, og vannforbruket bør fortsettes etter slutten av måltidet. Man har sett at bakteriene som kan tas oralt er mer relatert til håndhygiene. Når hendene begynner å spise uten å bli renset eller desinfisert godt, kan det gi mange virusinfeksjoner som kan føre til mage-tarmsykdommer.

"Hendene må vaskes"

Når vi spiser mat for hånd, åpner vi faktisk en stor dør for sykdommer. Mat som kan inntas for hånd når vi ikke vasker hendene godt og håndhygienen ikke er tilstrekkelig; Hamburger og innmat, vi sender mikroorganismene vi har inn i kroppen vår. Fordi; Jeg anbefaler at du spiser mat som spises med hendene, for eksempel hamburgere, nøye.
Å bruke hansker mens du spiser mat er delvis mer fordelaktig. Hendene må imidlertid vaskes med hansker. Jeg anbefaler fravær av hanskepulver og foretrekker om mulig sterile hansker.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar