Løser opp knuten i Istanbul Rally i Tyrkia Rally Championship

Løser opp knuten i Istanbul Rally i Tyrkia Rally Championship
Løser opp knuten i Istanbul Rally i Tyrkia Rally Championship
Abonner  


I Shell Helix 2021 Turkey Rally Championship, som var vitne til en stor kamp, ​​er knuten løst i sesongens sjette løp, Istanbul Rally. Det 41. Istanbul-rallyet, som også scorer poeng for Turkey Historic Rally Championship og Şevki Gökerman Rally Cup, kjøres på den anatoliske siden av Istanbul 27.-28. november med deltagelse av 70 biler og 140 utøvere.

Organisert av Istanbul Automobile Sports Club, hvis korte navn er İSOK, med sponsing av Budget og Istanbul Chamber of Commerce, vil organisasjonen starte med den seremonielle starten som holdes på Viaport Marina i Tuzla fredag ​​26. november kl. 19.15. Lagene starter den første dagen av rallyet lørdag 27. november kl. 10.00:15.40 fra Autodrom, og etter å ha passert Ballıca- og Göçbeyli-etappene to ganger, vil de fullføre den første dagen på Autodrom kl. XNUMX.

Den andre dagen av rallyet starter klokken 28:09.30 søndag 2. november, og denne gangen vil lagene passere Oruçoğlu- og Budget-etappene to ganger, og kjempe om mesterskapet i rallyet og det tyrkiske mesterskapet. Det 105. Istanbul-rallyet, som kjøres på totalt 335 kilometer, hvorav 41 kilometer er en spesialetappe, avsluttes med avslutningsseremonien og prisutdelingen som arrangeres på Autodrom søndag 28. november kl. 16.30 .

Etter fem løp i Shell Helix 2021 Turkish Rally Championship har Buğra Banaz-Gürkal Menderes og Burak Çukurova-Vedat Bostancı, samt Ümit Can Özdemir- Batuhan Memişyazıcı, en sjanse til å bli det tyrkiske rallymesterskapet.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar