Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på agendaen igjen

Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på agendaen igjen
Izmir Thessaloniki Ship Expeditions er på agendaen igjen
Abonner  


Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer var vertskap for Michael Christos Diamessis, Hellas ambassadør i Ankara, som var på avskjedsbesøk på grunn av utløpet av hans periode. President Soyer sa at de vil starte arbeidet igjen for sjøreiseprosjektet Thessaloniki - Izmir, som ble utsatt på grunn av pandemien.

Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer var vertskap for den greske ambassadøren i Ankara Michael Christos Diamessis og Izmirs generalkonsul Despoina Balkiza på sitt kontor. Ambassadør Diamessis takket president Tunç Soyer for støtten han ga til bilaterale relasjoner under hans avskjedsbesøk på grunn av slutten av funksjonsperioden, og sa: "Vi er takknemlige for din støtte, selv om det ikke er veldig nære relasjoner mellom statene . Vi har en felles historie, gode og dårlige minner. Vi vil bare fortsette med gode minner fra nå av, sa han. President Tunç Soyer sa: "Dette er akkurat grunnen til at vi må forbedre forholdet vårt. Fremtiden er vår. Vi vil gå videre med solidaritet, sa han.

Diamessis uttrykte at han vil komme tilbake til İzmir når han går av med pensjon, og snakket om viktigheten av å utvikle forholdet mellom İzmir og Thessaloniki. President Soyer sa: «Vi ønsker å starte Thessaloniki-Izmir-toktene. Dette prosjektet har blitt forsinket på grunn av pandemien, men vi vil starte arbeidet igjen," sa han. På slutten av besøket overrakte president Soyer ambassadør Diamessis en plakett med en olivengrenfigur på.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar