İzmirs andre kulturpark, Dr. Behçet Uz rekreasjonsområde tatt i bruk

İzmirs andre Kültürpark, Dr. Behçet Uz rekreasjonsområde tatt i bruk
İzmirs andre Kültürpark, Dr. Behçet Uz rekreasjonsområde tatt i bruk
Abonner  


Ordfører i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, lovet å fornye før valget innenfor rammen av sin visjon om et "grønnere İzmir". Behçet Uz rekreasjonsområde ble tatt i bruk med sitt nye ansikt. I en tale under åpningsseremonien sa Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer at med dette prosjektet vil en andre Kültürpark bli bygget i byen. kazanHan sa at de ser frem til det, "Den 180 tusen kvadratmeter store Dr. La vårt rekreasjonsområde i Behçet Uz være en ild av håp, slik at vi alle kan leve mye mer fredelig og lykkelig på disse landene.»

Lovet av Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer i valgperioden med sin visjon om "et grønnere Izmir", Dr. Behçet Uz rekreasjonsområde ble tatt i bruk med sitt fornyede ansikt. Ligger i krysset mellom distriktene Bornova, Konak og Buca, har det 180 tusen kvadratmeter store rekreasjonsområdet blitt fullstendig renovert av Izmir Metropolitan Municipality Parks and Gardens Department. Miljørestaurering ble utført av teamene ved Institutt for vitenskapssaker.

Ordfører i İzmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer og hans kone Neptün Soyer, samt Konak-ordfører Abdül Batur, Bornova-ordfører Mustafa İduğ, CHP Konak-distriktspresident Akın Küçükoğulları, CHP Bornova-distriktspresident Ertürk Çapın, İzmir Metropolitan Party Council Group Deputy IYIir. Sevinç, İzmir Metropolitan Municipality Generalsekretær Buğra Gökçe, İzmir Metropolitan Municipality visegeneralsekretær Eser Atak, Yıldız Devran, Ertuğrul Tugay, Dr. Behçet Uzs barnebarn Kurtul Kaptanoğlu og hans kone Yeşim Kaptanoğlu, hans døtre Lara Kaptanoğlu, hans barnebarn Gül Vardarlı og hans kone Nüvit Vardarlı og deres sønn Tan Vardarlı, representanter for kamre og frivillige organisasjoner, borgere til stede og mange nabolagsledere.

İzmirs andre Kültürpark

I sin tale ved åpningen sa İzmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, som startet talen sin med å formidle sin lykke over at området, som har vært uvirksomt i lang tid, har blitt fornyet og gjenopplivet, "180 tusen kvadrat. meter av rekreasjonsområde; Buca ligger i krysset mellom distriktene Konak og Bornova. Dette fornyede området, med sin byterrasse med utsikt over Izmir-bukten, lekeplasser, sportsaktiviteter og rekreasjonsområder, vil bli et av de nye attraksjonssentrene i byen vår, hvor alle Izmir-innbyggere, spesielt disse tre distriktene, vil puste. Med dette prosjektet etablerer vi en andre Kültürpark i byen vår.»

25 millioner nye boarealer

President Tunç Soyer ga informasjon om oppussingsarbeidene i rekreasjonsområdet og sa: "I vårt renoveringsprosjekt, som vi realiserte med en investering på 25 millioner 321 tusen lire, tok vi under beskyttelse 3 tusen 150 trær i parken før, og vi plantet 497 nye trær i området. Innenfor rammen av İzmirs strategi for å leve i harmoni med naturen, brukte vi plantearter i vårt rekreasjonsområde som er helt egnet for naturen i Middelhavet og İzmir-regionen og som ikke krever mye vann. Dermed sliter vi med tørke, et av klimakrisens mest presserende problemer. Vårt Living Parks-prosjekt, der vi forsterker integriteten til økosystemet, er et produkt av et helhetlig syn som fokuserer på felles liv og tar i bruk læring fra naturen, der vi beskytter de eldgamle produksjonsbassengene. Vi planla og implementerte Behçet Uz-parken med denne forståelsen. Jeg vet at Dr. Behçet Uz rekreasjonsområde med alle dets aspekter; Det vil gi uvurderlige bidrag til vår visjon om å leve i harmoni med naturen og vårt mål om grønn infrastruktur. Det vil være et helt nytt pusterom for våre innbyggere som bor i de omkringliggende nabolagene i byen vår.»

"La det bli en ild av håp"

I den siste delen av Soyers tale sa Dr. Han minner om oppdraget til Behçet Uz for å etablere Kültürpark, og sa: "I Tyrkia, som har returnert til brannstedet i dag, ønsker jeg at denne parken skal tjene som en gnist for økonomisk og sosial velferd og frelse til denne nasjonen igjen. Og la det være en ild av håp slik at vi alle kan leve i dette landet mye fredeligere og mye mer lykkelig.»

"Et fantastisk arbeid har dukket opp"

Med hans ord, Dr. Konak-ordfører Abdül Batur, som startet med å takke Tunç Soyer for å ha navngitt Behçet Uz, sa: "Virkelig, dette området på 180 tusen kvadratmeter er et område som vil bygge bro mellom de to distriktene i byen. Vi besøkte dette stedet for to år siden. Vi sa at hånden til Izmir Metropolitan Municipality skulle berøres her. Som en grønnelskende president fokuserte Tunç Soyer på emnet med stor forsiktighet. Et fantastisk stykke arbeid kom ut i dag. Det er et arbeid der alle slags funksjoner vurderes, hvor alle innbyggere, unge og gamle, kan komme til en ordning. Disse områdene er områder som vil gi byen et friskt pust. På vegne av innbyggerne i Konakli vil jeg takke presidenten vår.

"Det er en investering som vil bli firedoblet i dagens økonomi"

Bornova-ordfører Mustafa İduğ, som kom på talerstolen etter Batur, sa: "Et tall på 25 millioner ble nevnt. Det er en investering som kan gjøres minst fire ganger i dagens økonomi. Derfor vil jeg takke våre byråkrater, generalsekretærer og vår president som har bidratt til denne saken. Under vårt ordførerkandidatur sa vår Tunç-ordfører: 'Vi har kommet for å gjøre investeringene som må gjøres i de øvre nabolagene'. Denne investeringen er svært verdifull for de øvre nabolagene. Det var et pusterom. Opprettelsen av slike idrettsbaner og pusterom i denne perioden når stoffet har falt til 13 år har forståelsen av en sosial stat og sosialistisk kommune. I løpet av to og et halvt år var det bare dette området som ikke ble bygget i Bornova. Med investeringene til Metropolitan ble Pool Izmir åpnet i Bornova. Gokdere Animal Shelter åpnes snart. Solid Waste Center i Bornova kazanropte. Renovering av Peterson Mansion, 19 kilometer med sykkelsti, bygging av Homer Valley, 7. og 8. filial av People's Grocery er tingene som har blitt gjort i distriktet vårt.

“Izmir-lojalitet”

Styreleder, Dr. Til minne om Behçet Uz kom hans barnebarn Kurtul Kaptanoğlu på pallen. Etter den store Izmir-brannen, Dr. Kaptanoğlu fortalte historien om Behçet Uz grunnleggende Kültürpark for den sosiale og økonomiske utviklingen av byen, og sa: «Min bestefar var grønn og en elsker av İzmir. Han bygde et område som Kültürpark for å gjøre opprør i İzmir. Til tross for alle umulighetene, grunnla han Kültürpark med støtte fra folket i Izmir. Et slikt område bør ikke kun vurderes som park. Måter å ikke forråde en by kazangår gjennom stigningen. İzmir er så heldig at 80 år etter at borgermesterskapet tok slutt, er Behçet Uz sitt navn gitt til en av Tyrkias største parker, og viser et godt eksempel på lojalitet.»

Leder for Bornovas Çamkule-nabolag, Hüseyin Şimşek, har også overført dette området til sine distrikter, hvor folk vil puste og ungdom og barn vil drive med sport. kazanHan takket ordføreren i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer.

rekreasjonstur

Etter åpningsseremonien turnerte president Tunç Soyer i det gigantiske rekreasjonsområdet med presidentene og folket i İzmir. Soyer startet omvisningen med å teste nødknappen, som er plassert i parken for første gang i İzmir og lar innbyggerne aktivere sikkerhetsstyrkene ved å trykke på dem i nødstilfeller. Så kom Soyer sammen med studentene fra Aegean Contemporary Education Foundation, som var de første besøkende i parken, og ga blomster til trenerne innen trafikkundervisning til minne om lærerdagen 24. november. Soyer møtte utøverne til İzmir Metropolitan Municipality Sports Club, Gültepe Sports Club og Çamkule Sports Club på FIFAs standard fotballbane etablert i rekreasjonsområdet, og overrakte prisene til utøverne som kom først i åpningsturneringen. Så tok Soyer og presidentene straffer med utøverne.

Minnet om Behçet Uz mot den vakreste utsikten over İzmir

På torget, som ligger på det fjerneste punktet i området og ser İzmir ovenfra, er den tidligere ordføreren i İzmir og tidligere helseminister Dr. Statuen av Behçet Uz ble innviet. Izmir brann på granittplatene foran statuen, åpningen av messen og Dr. Deler av Behçet Uz sitt liv ble inkludert.

Sportsmuligheter for unge mennesker

Dr. Innenfor rammen av renoveringsarbeidene til rekreasjonsområdet Behçet Uz, ble fotballbanen i området brakt til FIFA-standarder i tråd med målet til Izmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer om å gjøre Izmir til en ungdoms- og idrettsby. Det ble bygget garderober og en 500-seters tribune. I friområdet er det 480 meter lang tartanjoggebane og 800 meter lang sykkelbane, treningsområde på 4 ulike punkter, trafikkopplæringspark for barn, lekeplasser, idretts- og rasteplasser. I tillegg er området et torg hvor organisasjoner som konserter og teater kan holdes. kazanropte. En 600 kvadratmeter stor lekeplass for barn ble anlagt i friområdet, og området ble utstyrt med ny generasjons lekeplasser. Sikkerheten i parken ble ivaretatt med nattlys og kamerasystem. Området ble tatt i bruk i 2001 av datidens ordfører, Ahmet Piriştina.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar