Kartepe taubane Pre-kvalifisering anbud holdt

Kartepe taubane Pre-kvalifisering anbud holdt
Kartepe taubane Pre-kvalifisering anbud holdt
Abonner  


Den første anbudsfasen av Kartepe Cable Car Line Project, som skal bygges av Kocaeli Metropolitan Municipality innenfor rammen av Industry Cooperation Program (SIP) til departementet for industri og teknologi, ble holdt. Innenfor rammen av anbudet levert av 3 selskaper, vil det andre og tredje møtet bli holdt med selskapene i november og deres bud vil bli mottatt.

PUBLISERT PÅ NETT

Anbudet for Tyrkias første nasjonale taubaneprosjekt ble holdt i anbudshallen Kocaeli Metropolitan Municipality. Anbudet, der selskapets tjenestemenn var til stede, ble publisert på nett.

3 DELTATT I SELSKAPET

Mens 3 selskaper sendte inn filer for taubanelinjen, ble dokumentene undersøkt én etter én. Det ble kjent at mens dokumentene til alle tre selskapene ble godkjent, ville det andre og tredje anbudet holdes for tekniske spesifikasjoner og pristilbud.

METROPOLITAN ØNSKER Å STARTE PROSJEKTET ASAP

Leitner AG/SpA, Grant Yapı Teleferik og Bartholet Maschinensau AG-Kırtur Tourism partnerskap deltok i prekvalifiseringsanbudet ved å sende inn en fil. Leder for anbudskommisjonen, Rail Systems Branch Manager Fatih Gürel, understreket overfor selskapene at de ønsket å starte prosjektet så raskt som mulig og at de måtte skynde seg å fullføre prosessen.

SELSKAPER BER OM TID

Selskapets tjenestemenn ba derimot om tid til slutten av november for å gjennomføre utenlandsk korrespondanse. Mens kravene deres ble møtt positivt, ble selskapene påminnet om at Metropolitan ønsket å starte og fullføre prosjektet umiddelbart.

DEN FØRSTE LOKALE OG NASJONALE TAUBIL

Den første innenlandske og nasjonale taubanelinjen i Tyrkia, som vil bli bygget med departementet for industri og teknologi og vil gå mellom Derbent og Kuzuyayla, vil være på 4 tusen 695 meter.

TA 1500 PERSONER PER TIME

I taubaneprosjektet, som vil omfatte 2 stasjoner, vil 10 hytter til 73 personer betjene. Høydeavstanden på taubanelinjen med en kapasitet på 1500 personer i timen blir 1090 meter.

MÅL Å VÆRE ÅPENT I 2023

Følgelig vil startnivået være 331 meter og ankomstnivået vil være 1421 meter. Avstanden mellom de to stasjonene overskrides på 14 minutter. Taubanelinjen er planlagt ferdigstilt og satt i drift i 2023.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar