Kuwait flyplass skal renoveres av Limak Construction

Kuwait flyplass skal renoveres av Limak Construction
Kuwait flyplass skal renoveres av Limak Construction
Abonner  


Den har annonsert 8,2 nye prosjekter verdt 14 milliarder dollar for å renovere Kuwaits hovedflyplass i hovedstaden, Kuwait City. Planen, kunngjort av Kuwait General Directorate of Civil Aviation (SHGM), inkluderer en ny terminal på Kuwait International Airport, T-5, med en estimert kostnad på 25 milliarder dollar og i stand til å ta imot 2 millioner passasjerer årlig. En ny rullebane og kontrolltårn er også lagt til prosjektet.

Terminalprosjektet, designet av Foster + Partners, er en del av Limak Group, en av Tyrkias ledende eierandeler. Limak Construction vil bli utviklet av

Ifølge Gulf Constructions junirapport er 40 prosent av prosjektet fullført. Gulf Construction bemerket at når den er ferdig, vil T2 være en av verdens mest avanserte og miljøvennlige flyplasser og en ikonisk inngangsport til Kuwait. Andre planlagte prosjekter inkluderer flycateringbygg og sikkerhetstjenester-prosjektet.

Grunnlaget ble lagt i 2016

Grunnlaget for den nye terminalbygningen til Kuwait International Airport, som kontrakten ble signert av Limak Construction i 2016, ble lagt med en seremoni deltatt av vår president, Mr. Recep Tayyip Erdoğan, og Emiren av Kuwait, Mr. Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

Kuwait flyplass banebrytende seremoni
Kuwait flyplass banebrytende seremoni

Kronprinsen av Kuwait, statsministeren i Kuwait, mange ministre fra de to landene, ambassadører, kuwaitiske og tyrkiske forretningsmenn, byråkrater og medlemmer av pressen deltok på seremonien.

Hvordan komme seg fra Kuwait flyplass til sentrum?

Det er forskjellige alternativer for å reise til sentrum fra flyplassen på Kuwait International Airport, Gazali Expressway, Kuwait City, Kuwait. Passasjerer kan reise til sentrum med buss. Linje 501 gir service mellom sentrum og flyplassen. Å bruke bussen er både mer økonomisk og enkelt. Det er mulig å komme seg til sentrum innen 30 minutter med buss på det meste. Prisene er satt til 0,25 KD. Taxi holdes klar for passasjerer som ønsker å reise til sentrum fra flyplassen. Du kan få hjelp fra taxiskranken på flyplassen.

Bilutleiefirmaer betjener også aktivt på flyplassene. Selskaper som Budget, Hertz og National tilbyr tjenester på Kuwait International Airport, og du kan reise komfortabelt i byen ved å leie en bil daglig, månedlig eller ukentlig.

Hva er inne i Kuwait flyplass?

Kuwait flyplass tilbyr tjenester for å tilby rask og komfortabel transport i Kuwait. Passasjerer som foretrekker flytransport mer, kan reise til forskjellige byer eller land takket være det angitte senteret. Profesjonelt personale ble utnevnt på flyplassen for å få informasjon om Kuwait flytider og billetter.

Siden Kuwait flyplass ligger 15 minutter fra sentrum, er det mulig å nå flyplassen innen 10 minutter med bil. Likeledes kan taxi, bilutleie eller offentlig transport alternativer evalueres i transportprosessen.

Butikker, kafeer eller restauranter på flyplassen er fordelaktige for passasjerene. Takket være ulike arenaer på nasjonale og internasjonale ruter, kan passasjerer komme på flyene deres ved å møte deres behov.

Kuwait Airport Telefonnummer: +965 243 198 29

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar