Midt i havet, på kanten av døden, er alles liv betrodd dem.

Midt i havet, på kanten av døden, er alles liv betrodd dem.
Midt i havet, på kanten av døden, er alles liv betrodd dem.
Abonner  


Profesjonaliteten til Kystvaktkommandoen, som forbinder liv på den fine linjen mellom liv og død, er slående.

Profesjonelt personell fra Kystvaktkommandoen er de eneste generelle rettshåndhevelsesoffiserene som tjenestegjør i våre hav med forståelse for å sette seg i stedet for ethvert liv og skapning som er i en vanskelig situasjon og trenger hjelp, og for å nå dem så snart som mulig.

Fra og med november 2021 brakte Kystvaktkommandoen 14.708 XNUMX mennesker, som var i en vanskelig situasjon i våre hav og stod i fare for å miste livet, tilbake til livet, som følge av høyeffektive søke- og redningsaksjoner, fra randen. av død.

Den strekker ut en hjelpende hånd til mennesker som er i en vanskelig situasjon ikke bare i våre hav, men over hele landet vårt, uten noen form for diskriminering.

Med de medisinske evakueringsaktivitetene utført av kommandoen, sjø- og luftelementene, ble 2021 personer i 204 overført til nærmeste helseinstitusjon, slik at de kunne nå medisinsk hjelp så raskt som mulig.

Kommandoen, som sørger for transport av livstruende pasienter og skadde personer til nærmeste helseinstitusjoner til sjøs og i luften i tilfeller av plutselig sykdom, ulykke eller skade, med skip som navigerer innenfor den tyrkiske søke- og redningssonen, viste også stor innsats og hengivenhet til de som ba om bistand på grunn av Covit-19-pandemien, overført til helseinstitusjoner.

Med søke- og redningsaksjonene den gjennomførte i 2020, reddet Kystvaktkommandoen 12.655 186 mennesker i live fra havet og sørget for medisinsk evakuering av XNUMX personer for å nå medisinsk hjelp.

Når det handler om å redde liv

Under alvorlige sjø- og værforhold gjør kystvaktens fagfolk som risikerer livet for å redde mennesker de ikke kjenner og dedikerer seg til å redde liv, den uvurderlige verdien av menneskeliv til et uunnværlig prinsipp for sine plikter og jobber uavbrutt i våre hav 7 dager og 24 timer med prinsippet om menneske først.

For å overvinne alle vanskelighetene de kan støte på i våre hav, trenes de opp ved å gå gjennom en tøff treningsprosess ved å lære ferdighetene at de kan være både veldig sterke og veldig sensitive på samme tid, og ha kompetanse til å bruke teknologiske muligheter og evner tilpasset dagens og fremtidens behov.

Profesjonelt kystvaktpersonell, som fokuserer på å redde liv og gjøre det til prioritet for alle sine oppgaver, er opplært til å jobbe på avanserte høyhastighetsbåter utstyrt med den nyeste teknologien, luftelementer med nattsyn og mobile radarer med høy dekning.

De gjenspeiler alle fordelene ved å utvikle teknologi for søke- og redningsoperasjoner

Kystvaktkommandoen utvikler sitt personell, sjø- og luftelementer, teknologiske kapasiteter og kapasiteter hvert år for å kunne yte tjenester av høyeste kvalitet på kortest mulig tid, samtidig som de hjelper enhver skapning i en vanskelig situasjon til sjøs så raskt som mulig.

Kystvaktens personell, som forvandler fortvilelse til håp med søke- og redningsaktivitetene de utfører noen ganger med ROV-enheten (Remote Operating Vehicle) i havets dyp og noen ganger med ICA (Unmanned Life Rescue Vehicle) på utilgjengelige steiner, jobber med stor hengivenhet, dag og natt. .

Kystvaktkommandoen, som utfører effektiv søk- og redningsvirksomhet ved å overvinne alle vanskeligheter i alle deler av landet vårt, er stasjonert på 85 forskjellige steder i landet vårt. Utplassert for å sikre den høyeste operasjonelle effektiviteten på kysten av landet vårt, opererer kommandoen med 4 kystvaktkorvetter, 108 kystvaktbåter for generelle formål, 83 småbåter, 14 helikoptre, 3 fly og 19 mobile radarer.

Effektiviteten til kystvaktkommandoen setter et eksempel for hele verden

Kystvaktkommandoen, som er det eneste generelle rettshåndhevelsesorganet som er ansvarlig for å sikre sikkerhet og sikkerhet i de maritime områdene under suverenitet og kontroll av landet vårt, trekker oppmerksomheten til hele verden med sin fleksible og effektive struktur og effektive og vellykkede søk. og redningsaksjoner. Dette suksessnivået til Kystvaktkommandoen, som streber etter å holde tritt med endringene ved å følge all utviklingen i verden, pålegger kommandoen et svært viktig ansvar når det gjelder opplæring av kystvaktpersonell fra fremmede land. Kunnskapen og erfaringen til Kystvaktkommandoen, samt teknologisk utstyr og bruk av sjø-, luft- og landelementer, overføres til militært personell som arbeider i utlandets kystvaktorganisasjoner ved Kystvaktens utdannings- og opplæringskommando. . Antallet personell trent av kommandoen fra 22 vennlige og allierte land har nådd 2.047 personer.

Kystvaktkommandoen er ved din side når du er i en vanskelig situasjon i våre hav

Kystvaktens personell, som får folk til å si profesjonalitet på jobb, utholdenhet på jobb, mot på jobb og patriotisme på jobb, med sine effektive søke- og redningsaksjoner utført på ytterpunktene i landet vårt, under harde sjø- og værforhold, er på vakt for sikkerheten til liv og eiendom til alle våre borgere i våre hav.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar