Murat Cem Orhan, CRRs nye kunstneriske leder

Murat Cem Orhan, CRRs nye kunstneriske leder
Murat Cem Orhan, CRRs nye kunstneriske leder
Abonner  


Den unge dirigenten og komponisten Murat Cem Orhan har blitt utnevnt til General Art Director for Cemal Reşit Rey Concert Hall tilknyttet İBB. Orhan tar på seg oppgaven som art director fra januar.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har utnevnt den unge dirigenten og komponisten Murat Cem Orhan til generell kunstnerisk leder for Cemal Reşit Rey Concert Hall (CRR). Orhan, som tiltrer i 2022, vil ta en ny og ungdommelig tilnærming til det internasjonale konserthuset CRR. kazanvil rope.

Murat Cem Orhan ble født i 1981 i Izmir. Han fullførte sin videregående utdanning ved Saint Joseph French College og sin videregående utdanning ved Private İzmir Science High School. I 1999 ble han uteksaminert fra Dokuz Eylül University State Conservatory Opera-Singing Department. kazanvar. I 2002 studerte han ved Benedetto Marcello-konservatoriet i Venezia, Italia, i et halvt semester med et studentutvekslingsprogram. Han begynte å jobbe som solist i Izmir statsopera og ballett i 2003. Hun deltok som solist i Falstaff, Nabucco og Carmen operaer.

I 2004 ved Istanbul University State Conservatory, prof. Han ble tatt opp til Güzin Gürels forskerklasse. I 2007 startet han sin andre graduate-utdanning ved Brooklyn College of Music i New York, USA. Han sang hovedbarytonroller i 14 verk i New York. I 2014, retten til å være en doktorgradsstudent i orkesterdirigentklassen til Maestro Antonio Pirolli ved Mimar Sinan University State Conservatory Department of Composition and Conducting. kazanvar.

Han ble en av finalistdirigentene for den fjerde Evgeny Svetlanov internasjonale dirigentkonkurranse som ble holdt i Paris i 2018. Orhan holdt regelmessige konserter med alle statlige symfoniorkestre og operahus i Tyrkia, og dirigerte verkene til Fazıl Say i Heidelberg Sinfonietta i 4 i Heidelberg, Tyskland.

Orhan, som har komponert tre barnemusikaler, komponerte de menneskelige karakterene i Nazım Hikmets Kuvayi Milliye Epic som et sceneverk kalt "Huvayi Milliye'nin Human Landscapes" og sceneverkene "Day Not to Die", som består av verkene til Andre nye poeter. . Orhan fortsetter sitt kunstneriske liv i Istanbul innenfor Istanbuls statsopera og ballett, og snakker avansert fransk, engelsk og italiensk og tysk på daglig talenivå.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar