'MÜREN' vil administrere ubåter

'MÜREN' vil administrere ubåter
'MÜREN' vil administrere ubåter
Abonner  


Avhengigheten av utenlandske ubåtkrigføringssystemer nærmer seg slutten. National Production Integrated Combat Management System (MÜREN) ble integrert i de første ubåtene. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøkte Gölcük verftskommando for å undersøke fremdriften i MÜREN-prosjektet utført av TÜBİTAK BİLGEM og Naval Forces Command. Under besøket gjennomførte minister Varank et torpedosimuleringsskudd ved hjelp av MUREN-systemet. Det tas sikte på at MUREN skal gå inn i Sjøforsvarskommandoen i 2022, etter at marineakseptprøvene er gjennomført.

BESØK PÅ GÖLCÜK VERFT

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøkte Gölcük verft. Under besøket, TÜBİTAK president Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK BİLGEM nestleder Ali Görçin, General Manager for National Defense Shipyards Emre Dinçer, Gölcük verftssjef kontreadmiral Mustafa Saygılı og andre tjenestemenn var til stede.

VELlykket SIMULASJONSSKYTING

Etter å ha mottatt en orientering om Gölcük-verftet, foretok minister Varank undersøkelser på fabrikken der ubåtene av 3 Reis-klassen er under bygging. Minister Varank besøkte senere TCG Preveze-ubåten, det første skipet som MUREN-systemet var integrert i, hvis havneakseptprøver ble fullført. I møte med TÜBİTAK BİLGEM-teamet ved TCG Preveze, gjennomførte minister Varank et torpedo-simuleringsskudd ved hjelp av MUREN-systemet.

ALLE FUNKSJONER INNENLANDS OG NASJONALT

Tyrkia har 4 ubåter i Preveza-klassen. Disse ubåtene, som ble tatt i bruk på 1990-tallet, bruker krigsstyringssystemer for opprinnelseslandet. Med fellesprosjektet til TÜBİTAK BİLGEM og Naval Forces Command utvikler Tyrkia MUREN-systemet, som har alle nasjonale og nasjonale funksjoner.

FULLT INTEGRERT KRIGSMEDDELINGSSYSTEM

MUREN er et fullt integrert kampstyringssystem med 20 forskjellige sensorer, navigasjons- og våpensystemer. Alle funksjoner, spesielt sonarsignalbehandling, kommandokontroll, brannkontroll og skipsnavigasjon, vil kunne implementeres lokalt og nasjonalt.

TESTENE FORTSATT

Etter fabrikkaksepsjonstestene ble integreringen av systemene til skipet fullført. Etter gjennomføring av sjøakseptprøvene er MUREN siktet til å tas i bruk av Sjøforsvarets kommando i 2022.

DET KAN OGSÅ INTEGRERES MED REIS-KLASSEN

MRES; Den vil ha mulighetene til å lansere moderne tunge torpedoer, sensordata (ekkolodd, periskop, elektroniske støttesystemer), unik målbevegelsesanalyse og sporstyring. Brannkontroll av nasjonale torpedoer vil bli gitt via MUREN-systemet. MUREN kan også integreres i den nye generasjonen Reis klasse ubåter. I mellomtiden fortsetter TÜBİTAK BİLGEM å utvikle to forskjellige sonarer som kan fungere i integrasjon med MUREN.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar