Nye sportssentre for 9 tusen personer i 40 distrikter i Istanbul

Nye sportssentre for 9 tusen personer i 40 distrikter i Istanbul
Nye sportssentre for 9 tusen personer i 40 distrikter i Istanbul
Abonner  


İBB fornyet og åpnet 40 sportssentre med en total kapasitet på 11 tusen mennesker for å legge til bevegelse til livene til flere Istanbulitter. I sentrene hvor alt sportsutstyr og utstyr fornyes, kan det drives med gymnastikk i mange grener som fitness, pilates og steap aerobic.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) åpnet nye idrettsbaner for flere Istanbul-innbyggere til å drive med sport. 9 sportssentre i 11 distrikter ble renovert av IMM Youth and Sports Directorate og tilbudt til bruk for Istanbulitter. Til Istanbul kazanAntall sentre som åpnes vil øke til 2022, med det som er planlagt å åpne på Greater Istanbul Bus Station i januar 12. Istanbul vil ha et nytt idrettsområde på 4 tusen 314 kvadratmeter. Antall idrettsanlegg som betjenes av IMM vil nå 30 i 63 distrikter.

RENOVERT FRA TOPPEN TIL NED

İBB startet omfattende renoveringer i sportssentrene som tidligere tjente under İSMEK. Den hadde som mål å øke servicekvaliteten og komfortnivået, og gjøre medlemmene i stand til å drive idrett i et mer moderne og egnet miljø med utført arbeid. Med fullført vedlikeholds- og reparasjonsarbeid ble alt sportsutstyr og utstyr i sentrene fornyet.

ÅPENT 7 DAGER I UKEN

Alle innbyggere i Istanbul på 16 år og over kan drive med sport på sentrene som drives av SPOR ISTANBUL, et datterselskap av IMM. Sentrene, som har en månedlig kapasitet på 40 tusen medlemmer, yter service mellom 07.00-22.30 på hverdager og mellom 09.00-19.00 i helgene.

7 GREENER UTEN MASKIN

IMM Sports Centers, hvor det organiseres orienterings- og etterutdanning for faglig og personlig utvikling av de ansvarlige sportstrenerne, har 12 treningssentre, 13 studiorom og 1 spinningsal. De som kommer til sentrene kan drive med fitness, pilates, aerodans, step-aerobic, funksjonell trening, spinnig og tabata-øvelser i selskap med dyktige trenere.

1 Beylikdüzü Beykent Sports Treningssenter Yavuz Sultan Selim Bulv. Adnan Kahveci Mah. Nr: 17/A-136 K:4 (Uyum Çarşı ovenfor) Beykent Beylikdüzü
2 Büyükçekmece Mimaroba Sports Treningssenter Mimaroba Mah., Mustafa Kemal Bulv., Royal Business Centre No :11/B Büyükçekmece
3 Gungoren Sports Treningssenter Genc Osman Mah., Akyıldız Street, nr. 4 Gungoren
4 Kucukcekmece Sefakoy Sports Treningssenter Fevzi Çakmak-området Ahmet Kocabıyık Caddesi No: 18 Etasje: 1 Sefaköy / Küçükçekmece
5 Kartal Atalar Sports Treningssenter Uskudar Cad. No:27 Atalar-Kartal
6 Kartal Hurriyet Mah. Sportstreningssenter Hürriyet Mah. Abdi İpekçi Cd. Ykym-bygningen i XNUMX. etasje. Ørn
7 Kartal Yakacik Sports Treningssenter Yakacik Carsi Mah., Kartal Cd. No 2, Yakacık kultursenterbygning, Kartal
8 Silivri Sports Treningssenter Piri Mehmet Paşa Mah., Mumhane Sk., Seyfettin Memiş Business Hani No:24/2 Silivri
9 Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy sportssenter Mehmet Akif Mah. Gul Cad. No:13 Etasje 4 Sultanbeyli
10 Tuzla Sports Treningssenter Yayla Mah., İSMEK İBB Service Building, Ayışığı Sok. No:8 Tuzla
11 Umraniye Mithatpaşa Sports Treningssenter Atakent Mah., Mithatpaşa Cad., No:107 Etasje:4 34760 Umraniye
12 Bussterminal Sports Treningssenter Great Istanbul busstasjon (bygging pågår)

Vær den første til å kommentere

Yorumlar