Otokar vil introdusere sine evner i landsystemer i Sør-Amerika

Otokar vil introdusere sine evner i landsystemer i Sør-Amerika
Otokar vil introdusere sine evner i landsystemer i Sør-Amerika
Abonner  


Ved å styrke sin posisjon i verdens forsvarsindustri dag for dag, fortsetter Otokar å markedsføre sine evner globalt. Otokar, det mest erfarne selskapet i Tyrkia med sine 34 års erfaring innen landsystemer, vil introdusere sitt brede produktspekter innen pansrede kjøretøy på Expodefensa 29-messen, som vil bli holdt i Bogota, hovedstaden i Colombia, mellom 1. 2021. desember.

Et av Koç Group-selskapene, Tyrkias globale landsystemprodusent Otokar, fortsetter å markedsføre sine pansrede kjøretøy på de viktigste messene i bransjen. Otokar representerer Tyrkia med suksess på den globale arenaen innen forsvarsindustri, og deltar på Expodefensa 2021 Fair, som vil bli holdt i Bogota, hovedstaden i Colombia. I løpet av den tre dager lange messen vil Otokar introdusere sitt brede produktspekter bestående av verdenskjente pansrede kjøretøy.

Otokars daglige leder Serdar Görgüç sa at de fremmet selskapets ingeniørkraft, designevne og overlegenhet innen teknologi ved arrangementer over hele verden og sa: "Å oppnå nye suksesser i verdens forsvarsindustri dag for dag, har Otokar en global skala med sin know-how, engineering, FoU og fortsetter å gjøre seg bemerket med teknologioverføring. Ved å delta på messer som arrangeres i fem kontinenter, representerer Tyrkia forsvarsindustrien på verdens beste måte, og vi ser på disse messene som et viktig verktøy for å komme sammen med våre nåværende og potensielle brukere.

Görgüç påpekte at kjøretøyene utviklet og produsert av Otokar for nåværende og fremtidige trusler for tiden brukes i Sør-Amerika; «Vi streber etter å tilby de beste produktene og tjenestene for våre mer enn 35 forskjellige brukere i mer enn 55 vennlige og allierte land rundt om i verden, inkludert den tyrkiske hæren og sikkerhetsstyrkene. Vi reflekterer erfaringene vi har fått i forskjellige klimaer og geografier i Tyrkia og i verden til våre kjøretøyutviklingsstudier. Sør-Amerika er også blant Otokars viktige markeder. Som Otokar følger vi nøye med på eksportmulighetene i regionen og har som mål å utvikle nye samarbeid. Vårt mål, som Tyrkias ledende landsystemprodusent, er å fortsette vårt bidrag til landets eksport med våre produkt-, FoU- og teknologioverføringsevner i globale markeder.»

Vær den første til å kommentere

Yorumlar