Reaktortrykkbeholder fra andre enhet av Akkuyu NPP sendt til Tyrkia

Reaktortrykkbeholder fra andre enhet av Akkuyu Ngs sendt til Tyrkia
Reaktortrykkbeholder fra andre enhet av Akkuyu Ngs sendt til Tyrkia
Abonner  


Reaktortrykkbeholderen produsert for den andre enheten til Akkuyu Nuclear Power Plant (NGS) ble bygget av AEM Technologies A.Ş., som er en del av Atomenergomash A.Ş., maskinbyggingsavdelingen til Russian State Atomic Energy Corporation Rosatom , Izhorsk Fabrikaları Kamu A.Ş. Han var på vei til Tyrkia fra banen.

Eksperter fra Izhorsk-fabrikkene begynte å produsere reaktortrykkbeholderen i mars 2019, innenfor rammen av avtalen. Under produksjonsprosessen foregikk alle tester knyttet til kontrollutstyret til enhetene i kroppen og dekselet, samt hydrotesting av utstyret med toppblokkdekselet. Alle geometriske parametere, koordineringen av elementene og den høye kvaliteten på produktet ble bekreftet av kommisjonen. Etter alle tester ble den demontert og pakket inn igjen for enkel transport.

Reaktortrykkbeholderen vil gå sjøveien til Akkuyu NPP-området. Utstyret skal dekke mer enn 9 kilometer på sin reise fra havnen i St. Petersburg til den sørlige kysten av Tyrkia.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar