Servicestandarden øker innen offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya

Servicestandarden øker i offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya
Servicestandarden øker i offentlig transport med data- og kunstig intelligensteknologi i Konya
Abonner  


Konya Metropolitan Municipality, med sin prisbelønte applikasjon "Public Transport Line Management System", implementert for første gang i Tyrkia, bruker data og kunstig intelligens-teknologier for å forbedre tjenesten som innbyggerne i Konya mottar i offentlig transport. Ordfører i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, sa at de har brakt et innovativt system og forståelse til offentlig transport innen smart transport med sitt arbeid innenfor rammen av Konya Model Municipality.

Med Public Transport Line Management System bestemmer Konya Metropolitan Municipality kravene og oppførselen til offentlig transport basert på data og gjør forbedringer for disse kravene.

Ordfører i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, sa at de har som mål å forbedre tjenesten som innbyggerne mottar i offentlig transport i Konya, med Line Management System, et innovativt beslutningsstøttesystem for offentlig transport som bruker data og kunstig intelligens-teknologier.

Ordfører Altay sa at de har implementert eksemplariske arbeider i offentlig transport med Konya Model Municipality-tilnærmingen: "De offentlige transportsystemene i landet vårt er generelt opprettet for å informere passasjerene om kollektivtransportkjøretøyet og linjen de vil bruke, eller for å lage reiseplanlegging. Med dette systemet, i tillegg til passasjerinformasjonsstudier, optimaliserer vi kollektivtransporttjenesten som tilbys passasjerene våre; Dette gjør vi ved å analysere kollektivtransportens mobilitet og ytelse. Med vårt arbeid her bringer vi et innovativt system og forståelse innen offentlig transport innen smart transport. I systemet implementert for første gang i Tyrkia av Konya Metropolitan Municipality og tildelt på SUMMITS International AUS Summit, forståelse av makroskalaaktiviteten med varmekartanalyse, linjebaserte analyser og linjeytelser, linjelikhetsanalyse for å sikre riktig beslutning- å lage, detaljert turanalyse av linjer, Vi tilbyr tjenestenivåfunksjonen, fastsettelse av stoppytelsene med stoppbaserte analyser, bestemmelse av reiseproduksjonen til regionene takket være de regionbaserte analysene, den første ankomstanalysen til forstå urban mobilitet og bestemmelsen av ytelsene til kollektivtransport. "sa.

MASSE TRANSPORT LINE MANAGEMENT SYSTEM

Linjestyringssystem for offentlig transport; Det er et offentlig transportanalyse- og styringssystem som bruker innovative, big data-teknologier for å forbedre den eksisterende tjenesten og møte innbyggernes behov i investeringer som skal gjøres i offentlig transport ved å bruke smartkortdata fra Konya Metropolitan Municipality for å trekke ut reise- og passasjermobilitet i byen på makro-, meso- og mikronivå.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar