Stormen i Istanbul vil være effektiv til 17:00

Stormen i Istanbul vil være effektiv til 17:00
Stormen i Istanbul vil være effektiv til 17:00
Abonner  


På grunn av den sørøstlige stormen og kraftig regn i Istanbul; 4 personer mistet livet og 46 personer ble skadet. 141 tak ble blåst av, 297 trær falt, 519 farlige deler falt, 36 kjøretøy ble skadet og 52 trafikklys og skilt ble slått ned. Uværet, som forventes å være effektivt til klokken 17 på kvelden, påvirker trafikken og enkelte kollektivtransportkjøretøy negativt. IMM Teams, som er på vakt, reagerer raskt på hendelsene.

Vinden, som har vært effektiv i form av storm fra sør med nedbør siden lørdag, ble mer intens fra mandag (i går) morgen og ble effektiv i sterk stormintensitet. Med vinden som nådde 130 km/t i Beylikdüzü, 125 km/t i Arnavutköy og 121 km/t i Çatalca, ble det enkelte steder opplevd kraftige regnbyger (mellom 15-25 kg). Storm og regnvær mistet sin virkning i natt (22:00).

Det anslås at stormen (50-80km/t), som har vært effektiv igjen med kraftig regn i våre vestlige distrikter siden morgentimene i dag, vil være effektiv på europeisk side generelt og rundt Bosporos i de påfølgende timene, og vil forlate vår region mot kveldstimene (17.00).

Det ble opplyst at 4 personer mistet livet og 46 personer ble skadet på grunn av uværet i hele provinsen. På grunn av uværet ble 141 tak sprengt, 297 trær falt, 519 farlige deler ble spredt, 36 kjøretøy ble skadet og 101 trafikklys og skilt ble skadet.

I løpet av de siste 24 timene har Eminönü og Beykoz fått 30 kg nedbør per kvadratmeter, Kadıköy28 kg falt på Istanbul, 22 kg på Kağıthane, 21 kg på Kemerburgaz og 16 kg på Eyüp.

Overgangene til Istanbulstredet ble stengt for skipstrafikk. Det er forstyrrelser i sjøtransporttjenestene til bybanene på grunn av ugunstige værforhold. Maçka-Taşkışla og Eyüp-Piyer Loti taubanelinjer ble stengt for drift på grunn av sterke stormer. På grunn av ugunstige værforhold den 15. juli Martyrs Bridge, ble det noen ganger gitt trafikk i ett kjørefelt i begge retninger.

På grunn av uværet kom 1.094 stormrapporter til IMM fra hele provinsen. Istanbul Metropolitan Municipality-team (brannvesen, parkhager, politi, veivedlikehold, IMM Traffic, Environmental Protection, IETT, Metro Istanbul og 153 On-Site Solution), som allerede venter før den sterke stormen og nedbøren, griper inn i varslene som mottas . Det var ingen signifikante uønskede hendelser på grunn av nedbør. Teamenes responsinnsats på rapportene fra regionene fortsetter.

Om kveldstimene (mandag) på grunn av stigningen i vannstanden i Marmarahavet på grunn av stormen i retning Lodos Kadıköy – Det var kystflom og damning på Kartal kystvei. De fastkjørte kjøretøyene ble grepet inn av teamene. Ansikt til ansikt opplæring i utdanningsinstitusjoner ble suspendert i én dag tirsdag 30. november. Det ble opplyst at funksjonshemmede og gravide som arbeider i offentlige institusjoner vil bli vurdert i permisjon.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar