GEBKİM teknologiutviklings- og løsningssenter ble åpnet

Conservation Group of Companies, som produserer sine råvarer, fortsetter sine investeringer
Conservation Group of Companies, som produserer sine råvarer, fortsetter sine investeringer
Abonner  


Technology Development and Solution Center (GEBTEK) ble åpnet i Tyrkias første kjemispesialiserte OIZ, GEBKİM. GEBKİM OSB YKB V. İbrahim Araci, som lister opp målene de ønsker å oppnå med GEBTEK, sa: "Med GEBTEK har vi som mål å styrke posisjonen til den tyrkiske kjemiske industrien på det globale markedet og å støtte GEBKİM-medlemmer i spørsmål som digitalisering, overholdelse av målet om avkarbonisering og etablering av internasjonale forretningsnettverk."

Tyrkias første kjemispesialiserte OIZ, GEBKİM, har lansert GEBKİM Technology Development and Solution Center (GEBTEK) med visjonen om å inspirere andre aktører på den globale arenaen ved å øke den intellektuelle kapitalen til den tyrkiske industrien innen teknologi, innovasjon og bærekraft.

I tillegg til FoU-studier innen kjemi, vil GEBTEK også støtte GEBKİM-medlemmenes prosesser for digitalisering, etterlevelse av gjeldende juridiske forpliktelser, prosjektledelsestjenester, etablering av internasjonale forretningsnettverk, menneskelig konsulentvirksomhet, bærekraft og etterlevelse av den grønne avtalen. Med akademiseminarene det vil organisere, har GEBTEK som mål å gjøre det mulig for medlemmene å nå de kvalifiserte menneskelige ressursene de trenger og å etablere et bånd med akademiverdenen i sektoren.

VI VIL PRODUSERE LØSNINGER TIL INDUSTRIENS BEHOV

I en tale på GEBTEK-åpningsarrangementet forklarte GEBKİM-styreleder Vefa İbrahim Araç tjenestene som er planlagt å tilbys ved senteret: "Administrasjon av nasjonale og internasjonale kjemi-kvalifikasjonssertifikater, informere om lovendringer og gjeldende juridiske forpliktelser, karbonfotavtrykkmåling og rapporteringstjenester, nasjonale og internasjonale prosjektledelsestjenester, etablering av internasjonale bedriftsnettverk, støtte for investeringsmulighet i internasjonale markeder, institusjonell modenhetsanalyse, konsulenttjenester for digitalisering og teknologistyring, konsulenttjenester for overgang til bedriftsinfrastruktursystemer, promotering og pilotapplikasjoner av aktører i entreprenørskapsøkosystem, konsulenttjenester for menneskelige ressurser service, GEBTEK Academy seminarer".

PILOTSTUDIER FOR KJEMIKALIER SOM IKKE KAN PRODUKSES I TYRKIA

GEBTEK, hvis oppgave er å styrke posisjonen til den tyrkiske kjemiske industrien i det globale markedet, og å gi medlemmene de løsningene og tjenestene de trenger i sine transformasjons- og teknologiske utviklingsprosesser, vil ta viktige skritt for å redusere utenlandsk avhengighet i sin råvare. materielle behov. Prinsippene i handlingsplanen for grønn avtale skal brukes i senteret hvor det skal gjennomføres FoU-studier for produksjon av kjemikalier som ikke kan produseres i Tyrkia. Ved å bruke den grønne avtalen som et springbrett og sikte på å gjøre den om til en mulighet, har GEBKİM som mål å være et eksempel i den grønne transformasjonen av kjemisk spesialiserte organiserte industrisoner.

BEDRIFTS BÆREKRAFT UTVIDER

Med sikte på å tilbakestille sitt karbonavtrykk, utvikle zero-waste-prosjektet i praksis og utvide bedriftens bærekraft med solenergipaneler, vil GEBTEK også tjene sine medlemmer i etableringen av internasjonale forretningsnettverk. GEBTEK, som vil gi administrasjon av nasjonale og internasjonale kjemi-kvalifikasjonsdokumenter, prosjektrådgivning og investeringsmulighetsstøtte for internasjonale markeder, forbereder seg på å markere Tyrkias eksportsuksess innen kjemisk industri.

GEBKIM VIL BLI INTEGRERT MED MTAL

I teknologiutviklingssenteret, som skal jobbe sammen med GEBKİM Vocational and Technical Anatolian High School (GEBKİM MTAL), er det sikte på å etablere rådgivende styrer bestående av navn fra akademia og industri som har oppnådd betydelig suksess med sine kjemistudier i Tyrkia og rundt omkring. verden. I GEBTEK, der eksperter fra felt som sirkulær økonomi og digital teknologi vil delta, vil studentene kunne være vitne til produksjonsprosessene av hovedkjemikalier og oppleve førstehånds FoU-studier innen kjemi.

"VI MÅ BYGGE FRAMTIDEN FRA I DAG"

GEBKİM styreleder Vefa İbrahim Vehicle sa: "Med GEBTEK, der FoU-studier vil bli utført for produksjon av de viktigste kjemikaliene vi importerer, tar vi sikte på å redusere vår avhengighet av råvarer, tilby teknologiske løsninger som vil gjøre våre medlemmer i stand til å produsere i henhold til Grønn forsoningsavtale, og bidra i digitaliseringsprosessen. Vi kan ikke forbli likegyldige til problemene i vår verden. Vi vil støtte alle anstrengelser for å støtte vår avkarboniseringsprosess. "Vi må bygge fremtiden i dag," sa han.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar