TÜMOSAN skal produsere motorer for den tyrkiske marinen i 10 år

TÜMOSAN skal produsere motorer for den tyrkiske marinen i 10 år
TÜMOSAN skal produsere motorer for den tyrkiske marinen i 10 år
Abonner  


En strategisk samarbeidsavtale ble signert mellom Tyrkias første innenlandske og nasjonale dieselmotorprodusent TÜMOSAN og Gölcük verftskommando til det nasjonale forsvarsdepartementets generaldirektorat for skipsverft. Innenfor rammen av avtalen vil TÜMOSAN produsere motorer for den tyrkiske marinen i 10 år.

I fjor ble 2 dieselmarinemotorer utviklet av TÜMOSAN testet i Gölcük Shipyard. Som et resultat av test-, inspeksjons-, evaluerings- og akseptaktivitetene ble det signert en strategisk samarbeidsavtale mellom TÜMOSAN og Generaldirektoratet for National Defense (MSB), Gölcük Shipyard Command.

TÜMOSANs daglige leder Halim Tosun sa: "Med denne avtalen vil TÜMOSAN være den eneste kilden for levering av fremdrift og flytende militære marine kjøretøymotorer i 10 år, med unntak av eksepsjonelle og force majeure-årsaker."

Han sa at de er stolte av å bidra til nasjonaliseringen av den tyrkiske forsvarsindustrien. Tosun sa: "Med vår innenlandske og nasjonale produksjonspolitikk fortsetter vi våre FoU-studier med full fart og motivasjon. Vi vil fortsette å støtte den tyrkiske forsvarsindustrien med våre 12 % innenlandske og nasjonale motorer og vårt lands nasjonale utviklingstrekk med våre fremtidige studier. TÜMOSAN Marine Engine Project ble igangsatt for å utvikle løsninger som Tyrkia trenger, både for bruk av hjelpemotorer og marine generatorsett, og for typemotorer som kan brukes på båter med en gjennomsnittlig lengde på 75 meter. Med prosjektet er det mulig å tilby og integrere økonomiske og nasjonal-hjemlige løsninger fra 550 hestekrefter til XNUMX hestekrefter for viktige vannveisplattformer i Tyrkia, som er omgitt av hav på tre sider.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar