Uludag Economy Summit startet

Uludag Economy Summit startet
Uludag Economy Summit startet
Abonner  


Uludağ Economy Summit, en av de viktigste forretnings- og økonomiske begivenhetene i Tyrkia og Eurasia-regionen, organisert av magasinene Capital, Economist og StartUp siden 2012, finner sted som en hybrid (fysisk og online).

Uludağ Economy Summit, hvis hovedtema er "Sustainability and the Future", startet med åpningstalene til Sedef Seçkin Büyük, publikasjonsdirektør for Capital, Economist, Start Up Magazines, og Engin Aksoy, administrerende direktør i Vodafone Tyrkia.

Sedef Seçkin Büyük, redaksjonell direktør for Capital, Economist, Start Up Magazines, uttalte at omfanget av toppmøtet inkluderer "bærekraft"-praksis og mål for de ledende selskapene i offentligheten og næringslivet, flere kvinners deltakelse i arbeidsstyrken, som er uunnværlig for å akselerere økonomisk utvikling og utvikling av likestilling.Han uttalte at den ble dannet på en måte for å dekke utviklingsområder og kritiske problemer som venter på å bli løst. "Vi tror at vårt toppmøte vil kaste lys over 2022 og utover som en sterk idéplattform der spådommer og meldinger angående den nye orden, gjenopprettings- og stigningsprosessen i den post-pandemiske verden vil bli delt." Büyük sa at han håpet at toppmøtet, der den økonomiske ledelsen og fremtredende ledere i næringslivet vil dele sine fremtidsvisjoner, vil gi ledetråder og inspirere alle toppledere og seere som legger mellom- og langsiktige planer og legger en strategi.

Vi skjønte tidlig viktigheten av bærekraft

Vodafone Tyrkia-sjef Engin Aksoy sa: "Vi har følt effektene av klimaendringer både i vårt land og i verden de siste årene. På den ene siden ser vi en økning i naturkatastrofer forårsaket av klimaendringer, og på den andre siden ser vi at naturen blir ødelagt av menneskehender. Det er av stor betydning at vi alle sier stopp for denne trenden og handle raskt for fremtiden til planeten vår. I denne perioden trenger bedrifter spesielt å revurdere sitt ansvar overfor samfunnet og planeten vår. Som Vodafone er vi blant de første selskapene som forstår viktigheten av bærekraft tidlig og tar grep i denne retningen uten forsinkelser. Vi jobber med mål om å finne løsninger på globale og lokale problemer ved å bruke digitaliseringens kraft. Vi fortsetter å redusere karbonavtrykket vårt takket være økt energieffektivitet, fornybar energiforsyning, reduksjon av nettavfallet vårt og nye miljøkriterier for leverandørvalg. Vi ble den første og eneste operatøren i Tyrkia som kjøpte 100 % av elektrisiteten som forbrukes i nettet og kontorene fra fornybare kilder. I tillegg til å redusere klimagassutslippene fra vår egen virksomhet i forhold til sektoren vi betjener, bidrar vi også til å redusere energiforbruket og karbonavtrykket ved å administrere våre kunders forretningsprosesser mer effektivt med IoT-løsningene vi har utviklet. Vi utvider vår innflytelsessfære i samfunnet ved å implementere smarte løsninger innen ulike felt som finans, urbanisering, kunst, sport, helse, landbruk og energi. Vi trenger sterk og presserende sosial vilje og konsensus om bærekraft. Vi oppfordrer alle selskaper til å ta grep akkurat nå for en bedre fremtid og i fellesskap flytte både landet vårt og vår verden til en bedre morgendag."

Handelsminister Mehmet Muş: «Vi er blant landene som økte eksporten mest»

Handelsminister Mehmet Muş, som deltok på toppmøtet via video etter åpningstalene, snakket om gjennombruddene Tyrkia har gjort på det økonomiske, kommersielle og juridiske området de siste 20 årene og sa at det er nødvendig å jobbe hardt for å realisere Tyrkias potensial. i endringen i verdensøkonomien. Muş uttalte at etter pandemien, hvis globale økonomiske effekter har vært følt siden 2019, bør de nye mulighetene som venter på økonomien og næringslivet analyseres godt, sa Muş at en sterk bedring ble sett i de to første kvartalene av 2021 takket være den ekspansive finanspolitikken i verden, og at denne oppgangen vil fortsette, om enn i et lavere tempo, i 2022. han sa det kunne sies. Muş uttalte at det har vært en forverring i tilbuds- og etterspørselsbalansen på grunn av den raske oppgangen i global etterspørsel og økningen i grunnleggende råvarepriser og logistikkkostnader, at den globale økonomien går gjennom en vanskelig prosess.

Muş uttalte at den tyrkiske økonomien også viste en bedring i de to første kvartalene av 2021 og at Tyrkias eksport oversteg estimatene og uttalte at de forventer å eksportere mer enn 2021 milliarder dollar innen utgangen av 211. Muş sa at de ønsker å maksimere bidraget til nettoeksporten til vekst, "Vårt land har blitt det landet som økte eksporten mest, etter Sør-Afrika og India, blant G20-landene."

Et velstående Tyrkia kommer med bærekraft

Muş trakk oppmerksomhet til klimaendringer og sa: "Klimakrisen kan ikke utsettes, neglisjeres eller ignoreres. Vi kan ikke straffe oss selv og vår fremtid ved å se slutten på bærekraft.» han sa. Muş sa at enhver suksess i klimakapital også vil påvirke handelen til land, "Vi bør fokusere bedre på bærekraft for å gjøre rekordene vi slo i landets eksport av varer og tjenester permanente og for å skape et velstående Tyrkia." Med uttrykk for at livsstilen og forbruksvanene til verdens rikeste land også påvirker klimaendringene, minnet Muş om at Paris-klimaavtalen ble godkjent i Tyrkia og at han utviklet en handlingsplan for grønn transformasjon, og uttrykte sin tro på at byrden av klimakrisen burde deles mellom alle land.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar