Aktiviteter på verdensdagen for funksjonshemmede startet i Izmir

Aktiviteter på verdensdagen for funksjonshemmede startet i Izmir
Aktiviteter på verdensdagen for funksjonshemmede startet i Izmir
Abonner  


Med visjonen om "Another Disability Policy is Possible" til Tunç Soyer, ordfører i Izmir Metropolitan Municipality, vil en serie arrangementer bli holdt i Izmir mellom 3.-1. desember som en del av "11. desember World Disability Awareness Day".

Izmir Metropolitan Municipality organiserer bevisstgjøringsaktiviteter mellom 3.-1. desember innenfor rammen av "11. desember World Disability Awareness Day". I tråd med visjonen til Tunç Soyer, ordføreren i Izmir Metropolitan Municipality, som styrket målet om Barrier-Free Izmir med forståelsen av «Another Disability Policy is Possible», vil funksjonshemmingsbevissthet spre seg til byen med en rekke aktiviteter fra sport til kunst, fra konserter til paneler av avdelingsdirektoratet for funksjonshemmede under avdelingen for sosiale prosjekter.

Introduksjon til førerhunder-appen

Det første av arrangementene som holdes med slagordet "Alle er like, alle er forskjellige" starter med introduksjonen av førerhundsøknaden i konferansesalen til avdeling for sosiale prosjekter Ornekkoy Campus onsdag 1. desember mellom kl. 15.00- 19.30. I arrangementet som arrangeres med Førerhundforeningen, vil sted og bevissthet til førerhunder, de mest lojale følgesvennene til synshemmede, i samfunnet og deres refleksjoner i funksjonshemmedes liv bli forklart. Kl. 17.30 er det visning av de illustrerte Sommerfuglene.

barrierefri dating

Tilgjengelige Møteaktiviteter arrangeres i Celal Atik Idrettshall i Kulturpark fredag ​​3. desember mellom 13.00-17.30. Innenfor rammen av programmet som skal organiseres med deltakelse av Izmir Metropolitan Municipality-ordfører Tunç Soyer, video- og fotoshow, barrierefritt sportsshow, boccia, bordtennis, hemsball, synshemmede judolag, rullestolbasketball og amputert fotballag, batteridrevet rullestolfotball, håndball, bachato danseshow, Erdal Giraylar improvisasjonsteater, rullestoldans og valseshow, I Connect to Life with Songs and Folk Songs Project, Røde Halvmånegruppe og konsertaktiviteter.
Bevisstgjøringsaktiviteter vil fortsette med visningen av filmen Captain Fantastic for funksjonshemmede lørdag 4. desember kl. 18.00 på Selahattin Akçiçek kultur- og kunstsenter.

Panel uten tilgang

I en uke hvor funksjonshemmede vil ha det hyggelig, vil panelet uten tilgang møte befolkningen i Izmir, i samarbeid med Balçova kommune og med deltakelse fra universiteter, for å videreutvikle bevisstheten. Panelet holdes onsdag 8. desember mellom 13.30-17.30 i konferansesalen til Izmir University of Economics.

Jeg har deg

Bevissthetsuken avsluttes lørdag 11. desember kl. 10.30 med et introduksjonsmøte for Hands On Awareness Project i utstillingshallen på Havagaz Youth Campus.

Metropolitan Municipality, som startet "My Hand in You Project" som har som mål å utvikle følelsen av empati i samfunnet, fortsetter å samle frivillige ungdommer og barn fra forskjellige byer i Tyrkia, samt distriktene i Izmir, med dette prosjektet som setter et eksempel for Tyrkia.

Vær den første til å kommentere

Yorumlar