Vinterdekkvarsel til sjåfører før den kommende vintersesongen fra ABB

Vinterdekkvarsel til sjåfører før den kommende vintersesongen fra ABB
Vinterdekkvarsel til sjåfører før den kommende vintersesongen fra ABB
Abonner  


Ankara Metropolitan Municipality advarte innbyggerne i hovedstaden om å ta de nødvendige forholdsregler på grunn av vintersesongen som nærmer seg. Metropolitan kommune oppfordret innbyggerne til å sette på vinterdekk uten å vente på snøfall, og ga en kunngjøring og sa: "Vi ber deg vennligst ta dine forholdsregler i disse dager når det kalde været manifesterer seg, og å sette vinterdekkene på kjøretøy for din sikkerhet."

Ankara Metropolitan Municipality advarte innbyggerne i hovedstaden før temperaturene ventet å falle plutselig i henhold til de meteorologiske prognosene og det forventede snøfallet.

Metropolitan Municipality, som ønsker at innbyggerne skal ta forholdsregler før vintersesongen som nærmer seg, advarte sjåførene om å sette på seg vinterdekk så snart som mulig.

Sjåfører VARSES FRA LED-SKJERMER RUNDT BYEN

Metropolitan Municipality, som advarer innbyggerne i hovedstaden gjennom trafikkskjermer, spesielt LED-skjermer, ga en uttalelse på sine sosiale medier-kontoer og sa: "Vi ber deg vennligst ta dine forholdsregler og sette vinterdekkene på kjøretøyene dine for sikkerhet i disse dager når det kalde været viser seg."

Vær den første til å kommentere

Yorumlar